gratisbio!

Om ni vill ha biobiljetter eller presentkort på t.ex. H&M,  Åhléns, solo, siba, guldfynd, Stadium, Vero moda, din sko, JC, KICKS. Då ska ni bli medlem på den här sidan: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=125996

Det finns flera som jag känner som fått ihop 1500:- på H&M, 700:- på H&M och massa biobiljetter.

1.
Du måste först registrera dig, det innebär att du måste fylla i dina uppgifter i fälten. Det är väldigt viktigt att du skriver rätt uppgifter så du får dina presentkort hemskickade rätt. Kolla att det står Gaabyysom värvare innan ni registrerar er, för då får ni 75 som startpoäng. Annars får ni bara 50.
2. Du samlar poäng genom att trycka på kategorin: "Poäng". Då kommer du in på alla kategorier och måste därför trycka fram dig till "Click" i "visa" rutan. De andra alternativen i "visa" rutan, kan göra så du måste betala, så du bör alltså inte trycka in dig på de om du inte vill betala för att få högre poäng.
3. Det kommer då upp massor med olika reklamer och det är bara att trycka upp de, så får du poäng. Dock får man kanske bara 1 poäng för varje reklam, men det är alltid något. När du tryckt upp alla som finns att klicka upp så kommer alla länkar du klickat på att försvinna. Men de kommer komma tillbaka igen efter ett par dagar, då är det bara att börja om. Du kommer ligga på något med 95 poäng efter det.


OBS! när du registrerar dig så ska du skriva in ditt telefonnumer senare för att de ska veta att du inte skapar fler konton. Så det är viktigt att du skriver rätt, för du kommer få en sms"kod" till din mobil som kommer göra dig medlem på sidan. Glöm ej att kolla att det står gaabyy som värvare när du registrerar dig, vi båda tjänar på det!

Kommentarer
Postat av: Anonym

varför ska de stå emelyh? ;P

2009-02-13 @ 15:56:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0