onsdag

är huuur trött som helst, ligger i soffan och deegar. Men lite ork får ja ha nu, så ja kan skriva ett inlägg, för er skull;) höh

Min dag har varit bra, kort dag idag, vilket va sjukt skönt. Efter skolan gick jag och Mackan på stan och kikade lite, & när vi inte hade ork i bena gick vi till mocca och  käka deras sallad, vilket ja rekomenderar, den är sjukt god! satt där en stund och bara prata. Sen gick vi hem och la oss i soffan och kollade på tv, och här ligger jag fortfarnade och kan knappt hålla ögonen öppna!!!

Men efter marcus har jobbat klart så ska vi åka till gustafs land med han och linda, och ha oss en riktig myskväll, skönt:) imorn har vi studiedag så vi stannar där tills imorn och sen drar vi till nkpg. :)


saknar  ♥


tissssdag

skolan gick la bra, hade engelska prov.. uschan

Efter skolan åkte jag hem till mamma och va där ett tag innan jag drog och fika med Elli, satt där tills 8, då vi började frysa som as! höh, så vi gick hem till mig och chilla lite. Nu har hon precis åkt och jag ligger i sängen och kollar på tv.

bästabästabästabästa!

/gaaby

i just looove shoes

skorna jag köpte idag



knä/lår höga stövlar


skorna är snyggare i verkligheten, tycker jag! kär i dom:)hihi


crossbilder från helgen


älskling





/gaby

 


söndaag

igår blev det fika med gustaf linda och mackan, ovanligt? nej! haha
Sen åkte jag och Marcus hem till mig och kollade på tv.

Kom nyss hem från ikano, fick med mig 3 par skor hem och ett par skinvantar, great! massa höstsaker bara, så mysigt:D! nu kommer marcus och hämtar mig så ska vi åka och kolla på hans lägenhet han ska flytta in i, kulkul:)
sen ska jag hem och städa lite och plugga, sen blir det tvtittande som vanligt på söndagar, och får se omde hinns med promenad ikväll med!
men nu står marcus här nere med bilen och väntar på mig, så måste kila!

bilder från crossen kommer ikväll med!

från fredagen, elli och jag!:)

lördag

dålig uppdatering, sorry men va fullt upp igår. Först skola sen skolfoto och sen hem för att va med marcus. Sen drog han och så kom Elli, då vi började göra iordning oss. När vi va klara gick vi till Emil där vi förfestade, och kvällen slutade på platens och platå, riktigt trevligt!
mycket sova blev de inte för kl 7 va jag och marcus uppe för att följa med på crosstävlig i motala, papi körde!
När vi va hemma igen slocknade jag på direkten, och sov i några timmar. Nu har jag precis duschat och ska förbereda mig för kvällen som jag inte riktigt vet hur den blir, antagligen mys med linda och Gustaf.

nu ska jag göra iordnin

Torsdag

rätt slapp skoldag faktist. Provet gick väl helt ok, hoppas på ett g ialf!!
Sista lektionen gick vi till cloetta där de va mässa, vi skulle skriva om 2 olika företag som lockade oss och lite sånt, sen gick vi bara runt en stund och tog pennor godis,läsk mm;) haha! sen slutade vi.
Efter skolan följde frida med mig hem, vi skulle tränat men ingen av oss orkade så vi skippade de och låg och kolla på tv istället. När hon åkte hem kom marcus hit så gick vi till strandgatan där vi mötte gustav och linda för att kolla på hockeyn, lhc lika bra som vanligt?... illa! Satt kvar där en stund efter matchen och nu ligger jag i sängen med marcus redo för att kolla på idol.



nu blir de idol sen sova!
Nattinattiii♥

Onsdag

kort skoldag, skönT. Matte, fittengelska och svenska med världens bästa vikarie, puss på han!:D
sååå äcklig mat idag, eller ja vet inte eftersom ja inte smakade, men fiskgryta? hur gott låter de? ble..
så jag och frida drog till max och köpte oss riiiktig mat, underbart. När ja kom hem slocknade jag direkt, hur skönt som helst, sen kom mackan hit med en studn innnan hans träning som han nu har åkt till. Så snart kommer frida hit så ska vi plugga lite och ta oss en promenix, sen ska ja kolla på idol och plugga lite till kanske? måstemåstemåste få g och det är svåååårt! :(

Nu ska jag fortsätta lite med min städning innan frida kommer, vilket är närsom!
så nu måste jag kila lite, men blir nog ett inlägg ikväll med så kika in då.

stor puss!
Bye

...


ibland undrar man ju om det finns äkta vänner i denna värld, som inte sviker, snackar skit eller ljuger!

 


TISDAG

skolan gick fintfint, sjukt trött barra!
Efter skolan skulle ja tränat men icke..så jag och Elli gick på stan/ikano, fick med mig en halsduk utan ändar hem, och hon ett pat görsnygga skor. Sen kom Marcus och hämtade oss och skjutsade hem Elajnor, när vi gjort de åkte vi hem till mig och slappa. Nu har han åkt, och jag ska förhoppningsvis plugga lite turism.. Sen blir de idol och annat mys med papi:)'

skolbilder



ha en superkväll!
PUSS

bilder från helgen

bättre sent än aldrig;)
¨










lite bilder från helgen:)

there is nothing we can´t do

åh vad jag hatar måndagar... jag är alltid lika tjurig trött och hungrig dom sista lektionerna, bör va förbjudet att gå till 4!!!!

Efter skolan kom Marcus och hämtade mig och frida så skjutsade vi hem henne, och sen hem till mig igen och lagade mat. När vi ätit klart så blev det hockey dags, med bad i pauserna, myys!!
Nu har jag kommit hem och ligger i sängen och kollar roast på berns.


cola tjejer i klassen. Sjukt bra!


sösösöndag

idag har jag inte rört på arslet alls mycket, men gick faktist upp rätt skapligt och mötte upp Linda så gick vi till ishallen och kollade på grabbarna som spelade match. När den va slut åkte jag och Marcus hem till mig och la oss och kolla på tv vilket vi gjort hela dagen nu. Han åkte för ett tag sen och jag har legat och kollat på oth och nu privilage, gött!
en bild från helgen, mer kommer när jag fått alla:)

jag linda & beata shakar asset;)


You're my Wonderwall

Precis hemkommen från loftahammar, riktigt kul kväll/dag!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig till Elli där jag Elli Andy och Marcus ska laga mat och bara ta de lugnt ikväll.

Bilder från loftahammar får ni ikväll eller imorn:)
Nu måste jag kila, hade super!
PUSS


Fredag

Har precis kommit hem och börjat packa lite, för om 10 min kommer linda och hämtar oss så bär vi av till loftahammar till lindas land där det blir kräftskiva, nicenice:)

Kommer hem imorn någon gång, bilder och annat får ni då!
byeee

all because of you

idag är jag hemma, hade sån brutal halsont och huvudvärk så stannade hemma. Men nu är de bättre!
Ligger i min säng med min syster och våra hundar och varsin dator i knät och sjunger, det gillas.
Runt 3 kommer marcus hit och lagar lite mat till mig, sallad!! jag är helt galen i den,, kyckling,feta,tomat,gurka,majs,sallad och ceasar dressing, bästa!!!!!

resten utav dagen kommer ja bara ta de lugnt, så blir de förmodligen skola imorn och sen iväg till loftahammar för kräftskiva på Lindas land, kommer bli kul!



världens bästa vän♥
satt och kollade igenom min blogg och hitta massa bilder som väcker upp bra/dåliga minnen!

gamla bilder

aaaahh, satte på min gamlagamla sationära dator, och gamla bilder finns de gott om. HAHA så himla kul!


vinter 07 tror jag

sommaren 07

min 13års dag

systrers student 2éller3 år sen

sommar 06 skulle ja tro

2-3 år sen

2 årsen



6-7an


5an/6an

HAHAHAH 5an
åh de finns så många mer, men orkar inte lägga upp mer;P kanske kommer någon annan dag!

TISDAG

hp1a är bäst, så sjukt rolig dag vi hade idag!
Speciellt på svenskan, ALLA sitter och sjunger och bara skrattar och har hur kul som helst, ni kan få se några filmklipp sen av hur våra lektioner ser ut, underbart;)

Efter skolan gick Frida med mig hem så gick vi en bit runt ån med mina vovvsar,trevligt:)
Sen gick vi hem till mig och bara tog de lungt. När pappa kom hem skjutsade vi hem henne och jag och pappa åkte till ikea där de va meningen att jag skulle köpa massa nytt till mitt rum, men så visste ja inte vad och så kom ja på massa idéer jag kunde göra så nu ska jag göra om massa i mitt rum, eller nåt ialf, så åker vi och köper de imorn! som tex min stationära dator? så onödig den är, den är där och samlar damm, så den ska bort eftersom jag har min bärbara, och då ska den bänken med bort så pappa tyckte vi skulle köpa en fotölj och nått litet bord eller nått, kan såbli!;) jag älskar verkligen att göra om rummet, det känns så fräscht, jag har tröttnat på mitt rum nu. Och det visar jag kanske med att aldrig städa? kan de va så;) höhö.

snart kommer mackan hit och då blir de idoltittade.
men NU: städa undan allt och rensa!









Byeee

Måndag

Idag blev skoldagen rätt så kort, mot vad den skulle varit ialf,hööh. Efter skolan kom marcus och hämtade mig så åkte vi hem till han och lagade sjukt god mat, pepparbiff medpotatisklyftor och bearnésås, muuummaa!
Efter det kollade vi på en dokumentär om World Trade Center som gustav och linda tipsat oss om, och jag säger bara SEDEN! sjukt intressant. Jag blev helt fast och tror på de dom säger, så KOLLA!

Kom nyss hem från några timmars fika med Gustav och Linda, alltid lika trevligt:)
Nu ligger jag i sängen och kollar på tv med Marcus, han tjurar över att jag skriver blogg.. hiihii! så ska sluta nu;P


skolbild höhö


hahahasååfuuul!!xD

såhär snygg va min pojkvän idag efter han varit hos sara och slingat håret, hahahahaah. han envisades med att han skulle hem och tvätta bort de, ojoj vad jag och johanna & jona skratta när vi såg de, ni kan ju bara tänka er vad dom i bilarna vi mötte tänkte...  johanna&jona träffade ja förövrigt med idag när hanva och fixade håret, himlans trelvigt:)


one tree hill

SÅG jag rätt? såg ja rätt?
JAA jag såååg rätt!!! one tree hill börjar igen, iih:D underbart!

så nu kommer jag va bänkad framför tv:n, Nu 17:10, Friday nights lights, one tree hill, privileged, och sen är de säkert någon bra film ikväll med. Tvn är den bästa vännen ibland:) hihi

mot gbg

konstigt... detta inlägg kom aldrig i fredags;o så ni får de nu istället. hahah!
så det skrev ja alltså i fredags, men äsch


Sitter i bilen ner mot gbg nu, eller har suttit här ett tag. men nu är de bara 5 mil kvar, då ska vi käka och lite så sen till ullevi, kommer bli nice! & så smart som vi är så glömde vi ladda kameran, och när jag väl hittar kameran så är minneskortet inte i!!!!? och självklart hittade ja inte de heller, så få bli mobilbilder.. haha! äsch

jag måste säga att jag börjar få lite ont i rumpan rygg mm, försöker lägga mig skönt här i baksätet med efter 5 min så blir de oskönt igen, inte ok! men som tur är har jag mina svenska äpplen som är såååå goda, och en marabou, hihi.
jajuste, skulle ni vilja ha en frågestund eller något liknande? eller så kan ni bara bestämma något ni skulle vilja så kanske de fixas;P kan va kul med något nytt här i bloggen!

och vetniva? hade besöksrekord igår igen, fortsätt såå!!:D



SÖNDAG

gårdagen va riktigt kul, men blev inte som planerat!
Utan hos martin kom polisen och alla blev utkastade, så vi drog hem till mig istället där festandet fortsatte tills alla skulle ut på krogen. Jag linda gurra och marcus satte oss bara på 55an och tog oss några shottar innan vi gick till bk och käkade. Sen gick vi runt en stund och sen hem.

Idag så blir de städastädastäda!!
Marcus har köpt lyxfrukost som vi ska käka efter vi städat lite, mumms!
NU: hög musik och städa!

tror inte det blev en enda bild igår, så tyvärr så kanske de inte blir bilder..

Byee


supercross/freestyle ullevi

gårdagen/kvällen va skitkul, det började med invigning med alla länder sen kom svenskarna och efter de amerikanarna, och efter de kom dom som skulle åka freestyle! sen började alla heat osvosv.. när alla heat och finalen va slut blev de masssssaaa raketer och sånt till olika micheal jacksson låtar, höhö! riktigt coolt;)
sen åkte vi hem, kom hem runt 2!

idag har jag och marcus legat i sängen hela dagen, nu är han på stan och jag städar lite smått.
Ikväll blir de partaj, antagligen förfest här! och sen vidare till martin som fyller 18, grattiis!:D

Bilder från ikvällen får ni imörn mina vänner.




dom från andra länder kom in med flaggor och grejer


sveriges förare

amerikanarna, eller ah 2 av dom fick ja med:Phaha


inga bra bilder alls, men några ialf:) lägger in fler när jag fått tag på några.

nu måste ja kila!
Byeeee

FREDAG

Nu har jag datakunskap, sen lunch och sen en halv engelska för sen ska jag iväg på en sak, och efter det ska jag direkt hem för bege mig ner till göteborg med papi och hans kompis för att se på freestylemotorcross på ullevi, wie! görnice.
Kommer väl hem inatt någon gång skulle jag tro, så bilder och de kommer imorn!



Nu måste fortsätta med mitt arbete
så hörs imorn;)
Pusss!



TORSDAG

skolan va helt ok, va så sjukt trött och hade huvudvärk så fick kämpa mig igenom dagen!
och de hjälpte ju inte med att vi skulle löpa runt ån på idrotten de första vi gör på dagen.. nejnej.
Efter skolan hämtade marcus mig, vi skjutsade hem frida och sen åkte vi hem till han och gjorde sallad, mööms!
Sen tog vi de lugnt, gick ut och gick lite och kollade på sydafrika bilder, för dig ska vi åka i december och hälsa på hans pappa:D wiiee!

Nu har han åkt till sin träning och jag städar, eller ska göra snart ialf, eller NU ska ja göra de för om 10 min ska ja möta upp linda på rese så ska vi ta oss en promenix med våra vovvsar och kolla på våra pojkars träning;) öhöh
så måste sluta skriva nu, tråkigt inlägg ja vet. men blir roligare imorn;)
hade bra!
PUSSS

090909

blev inget inlägg igår, men jag gick till skolan, gjorde mitt i skolan sen gick jag och elli till stan och köpte oss bossesglass, mumma! Sen när hon åkte gick jag och systra min på stan en stund, köpte mig en vit vanlig tröja, mötte upp johanna och gick med henne en stund, vi fixade gymkort på world class, nu ska de börjas träna;D
sen kom marcus hit, vi kolla på tv och bara tog de lugnt tills linda och gustav undrade om vi ville till mcd och fika, huh, så vi hänkade självklart på och där blev vi kvar hela kvällen, mys!:)

Idag va skoldagen kort igen, hade ingen svenska , wiihoooo.
så hade bara matte & engelska sen slutade vi 11. Så jag gick hem och nu befinner jag mig i min säng och väntar på att marcus ska sluta jobba för då ska han jag linda och gustav ner till mitt land och käka lite kräftor, underbart! så kvällen består av kräftor och fotboll, great!

en liten dagens:


nya tröjan




Tröja: gina
Jeans: bikbok(gamla)
Halsduk: bikbok
Armband: gina
Klocka: Gant
:)

what goes around comes around

typ en liten dagens


ser inte så mycket, men har ett vitt linne(hm) istoppat i mina svarta jeans(gina) med ett skärp(monki) i, grå(väldigt gammal) kofta och halsduk(bikbok) & väska(gina), och smycken(gina)
hahai lite annorlunda skrivet ;)    
mitt ansikte såg inte så vackert ut så för min & eran skull gjorde ja de lite finare:) höhö

Jag och Marcus har precis fixat iordning våran gooda sallad, helt galen i den! nu har han dragit till sin träning men han kommer hit sen efter med, då ska vi bara ta de lungt, kanske tar en prommis runt ån, måste få in den vanan, hur skönt som helst efteråt.


Helgen 4,5,6/9











hahahah
















bästa♥


Måndag

sitter och har datakunskap nu, slutar om timma puhh...
Efter skolan kommer marcus och hämtar mig så ska vi fixa lite saker till han och sen bara ta de lugnt:)
Bilder från helgen får ni ikväll, då blir de bildbomb;)

Söndag

Fredagen på sophies land blev riktigt kul, med vissa undantag men inget ja går in på här, annars va de en skitrolig kväll!! Blev inga kräfter utan vi käkade korv med bröd.. hahah.
På lördagen mådde nog ingen av oss så bra, vi satt och chillade till 4 då vi åkte hem. På vägen hämtade vi upp lisa, vi åkte hem till mig och gjorde iordning oss för kvällen som spenderades hos jossan, lite chillfest sådär! Kulkul:) Åkte hem rätt skapligt, och både ja och marcus somna direkt.
Idag har jag och marcus bara ta de lugnt, lagat mat och kollat på tv. Har även varit ute och gått ellinor, himlans trevligt:)
Nu har vi precis käkat tacco och sitter och kollar på privilige?  ingen aning hur de stavas, höhö!

Nu börjar de så bäst att ja slutar skriva
Byyeeee
(bilder från helgen kommer imorn)

FÖRESTEN!!!

jag hade besöksrekord häromdagen igen!! ni är ju underbara;)
fattar bara massa roliga kommentarer;p huh
Pussss


Fredag

åh så skönt med helg!!!!!
igår efter skolan träffade jag sanne, vilket va jättelängesen, himlans trevligt. Vi åkte till ikano och kikade lite, sen åkte jag hem till marcus, vi kollade på film lagade våran underbara sallad och myste, somnade tidigt vilket va guld, få sömn!
Idag, upp och gå till skolan, rätt slapp dag. Har precis kommit hem och ska snart ta mig en promenix med hundarna, sen bara ta de lugnt. Ikväll ska jag marcus petter sophie linda gurra martin och joel till sophies land och äta kräfter och mysa till de, kommer bli bra!! sover där så kommer hem imorn.

mummaa!

I gotta feeling that tonight is gonna be a good night

åh sådan underbar skoldag typ! hade bara 2 lektioner så slutade 11, jajajaaa så underbart. Marcus kom och hämtade mig efter skolan så åkte vi till stan, där vi käkade, och så köpte ja mig ett skärp och toffsar. Sen drog vi till nkpg för att kolla om bh:n fanns där, och de gjorde den, gaby är glad! det kan låta lite konstigt, men så som ja längtat efter att fy köpa mig en till bh, vet inte varför, men kände att ja behövde de och så finns de ingen osv.. så jag blev glad!:D hahaha. Strosa runt där lite innan vi begav oss hem, åkte hem till mackan där vi lagade mat, potatismos, älskart! Sen har vi bara tagit de lugnt och kollat på film tills hans träning, så kom precis hem och nu ligger ja i sängen och kollar på tv(somvanligt). Kanske göra lite engelska med om jag har orken..

här har ni några urkassa bilder på de som jag köpt den senaste 2 dagarna:)


nu ska ja göra min några kvällsmackor och varm oboy, sen lägga mig i sängen och kolla på tv, wonderful!

hade gött// titiaapan!
föresten, vetniva? nej de vet ni inte, men jag hade besöks rekord här om dagen, fortsätt så! och kommentera;) så blir alla glada!


tiiiiiisdag

ojojoj, vilken bra dag!! vet inte varför, men jag ligger här i sängen och bara mår bra! wie

Dagen började dock inte så bra, eler ialf inte känslan. va lite butter, hih.
Dagen började som vanligt, gick ner till staionen, träffade töntarna i klassen och började traska till skolan, hade lektioner och sen slutade vi. Efter skolan gick jag till stan desperat efter en bh, menneejjj inte idag heller, (och missförstå inte de ja skrev i förra inlägget, ja mena inte att ja hade stora tuttar, utan att ja inte hittat någon som passar!:) men ialf, gick på stan med sandra, som va jättelänge sen jag träffade, hur kul som helst! och shopping blev de idag med, 2 linnen, en halsduk, och massa armband, ( kan va därför ja är så glad? kansåvakansåva!)
När sandra skulle hem mötte jag upp Ellinor så satte vi oss på steves och där blev vi kvar hela kvällen, ända tills nästan nu, så mycket prat, så mycket skratt, ujuj ni, den kvinnan klarar jag mig inte utan!
Nu ligger jag här och funderar över OM jag ska kolla i den tjocka matteboken och göra uppgifterna, har jag ork till de? hmm.

lite skol/stan bilder:


vickan och malin

 moi mycket fokuserad!  nya skjortan användes idag!


fridis va söt

ida och..

madde med;)

& andra sov.. haha söt olivia;)


min saknade sandra!!

världens snyggaste&bästaste vän!


ojojoj, tog typ entimma och lägga upp bilderna, haha gjort massa annatbara. Men aja, Nu är jag trött så ska försöka soova!

NattiiNattiii


RSS 2.0