the club can't handle me

hejohå, här sitter ja me svullna ögon och inväntar en fika med Ellinor. Har saknat henne, men nu äntligen har hon slutat jobba och kan va med mig igen! hihih

inte långt kvar på sommarlovet, de svider lite o säga de men de är sant! sen börjar man tvåan och har ett helt jävla år kvar till studenten och att fylla 18, faan inte okej.. ajaa sånt är livet!

nej nu måste ja fixa iordning mig
pössss


jag och linda i vadstena♥

i keep dancing on my own

hahah, gick inte så bra med comebacken, vet inte när jag sist skrev, men har väl inte gjort så jättemycket sen dess, gått ut, vadstena med linda och solat o badat, och myst med karln, typ så.

varit och ätit på mcd med papi nyss, så jävla underbart;)
Ikväll ska jag träffa ellinoor, ännu mer underbart, + att de är hennes sista arbetsdag idag vilket vi hurrar för, kan bli o fira de? hahha




hejhopp

elli kom hit igår, blev inget dricka, vi va allt för trötta för de. Så de fick bli en riktig chillkväll med mysiga pratstunder och grease;)

min dag började med att jag handla, känner mig vuxen, underbart ju, fick välja precis vad jag ville ha till frukost och allt de där nu när alla här hemma är borta, hehe! Sen gick jag och rille och fika med petros.
Nu har vi ätit lite och ska snart ner till stan för att träffa petros igen, blir antagligen en fika, ingen fantasi här inte..!hah


love you♥

tjo

de va ett jävla bra tag en jag skrev här, men känner att ja måste skriva av mig lite någonstans så varför inte på blöggen?

Igår satt jag linda elli anki josse rille och petros vid ån och lyssna på lasse, till en början trevligt, sen kokade mitt huvud tror ja. Och sen en full pojkvän på de, underbart!

idag  vakna ja av att min syster ringer och säger att hon är hemma, wie!! henne behöver jag nu
har legat o degat hela dagen med rille, inte gjort ett skit så att säga. Nu har han dragit och snart kommer världens bästa människa hit, ellinor!
vi ska la fixa lite sen dricka lite vin, inte helt fel just nu!;) 


cool brud!!

RSS 2.0