SÖNDAG

Gårdagen va faktist rätt kul, efter balen gick jag hem och gjorde mat till mig eftersom alla andra va på landet. Sen gjorde ja iordning mig och åkte till Jossan där vi förfesta med brudarna och Fredrik (jossans pojkvän) och hans kompisar.
Runt 10 åkte vi in till stan, hamnfestivalen, där det va helt ok! Sen flöt kvällen bara på, träffade folk, drack, och bara hade mysigt!

Idag då, vakna med huvudvärk och världens mensvärk, och inte nog med de nejnej, skulleupp kl 10 med;o jaaaaa!! Upp och hopppa barra, för då va det dags för cross sm. Så dit åkte jag bakis med familjen och där fortsatte hela min dag i denna värme, ujuj & ja jag har bränt mig.. attans! men de lägger sig snart, hih!

Kom hem för några timmar sen, och slockna direkt.. vakna upp lagom till Gossip girl och nu sitter jag här. Få se lite vad som händer ikväll!

lite bilder från igår, hmm jättefina ja!... fråga mig inte vad vi gör

liksom va



alltid närbilder;9aha



resten tror ja inte ni ens vill se, men några ialf:)
nu ska ja åka till hjulsbro! byyeee

BAAAL

Nu är det bal som gäller!



Loove/g

It's been like this since I don't know when

okej, först och främs måste jag bara säga, hur varmt är de inte;o? ohmy, ja låg på taket och solade i en timmao och höll på att dö!! men nu ska man ju inte klaga när värmen äntligen har kommit?

Igår så åkte jag ju och träffade Ellinor, vi satte oss på steves en stund och sen gick vi ner till hamnfestivalen, där de va helt ok! hoppas på roligare idag!

Har precis kommit in från en timmas solande på taket och ska snart ut oc lägga mig igen, kämpa med brännan till skolavslutningen;) Sen klockan 3 så ska ja kika på bal denna helg igen, heh.

Ikväll blir det förmodligen partaj med bruwdsen! vet inte riktigt vart vi ska va innan än, men de märks. Sen blir det ialf hamnfestivalen tror jag. Om vi inte hittar något roligare dvs!

nu ska ja fortsätta sola, herråå!


jag & elli påväg till steves

VÄRLDENS BÄSTA VÄN!

ååååh fredag! skönt.

Skolan va slapppp, gav mig själv en sovmorgon och så slutade vi 1, så vart en rätt så kort skoldag!
Efter skolan åkte ja in till staden och träffade Elli och Angelica, gick på stan och kikade lite, och tog oss en fika gjorde vi med i det underbara vädret, somska hålla i sig hela helgen :Diiihh

Fick med mig hem ett par shorts och solglasögon, de är något ja ska sluta köpa nu, har 6 par. de räcker nog:P

Snart ska ja börja göra iordning mig för en fika med Ellinor, vet inte riktigt vad vi gör sen, kanske drar ner till hamnfestivalen och kikar lite:) de märker vi! bra kommer de bli ialf, det blir det alltid med Ellinor som sällskap! ni förstår att hon är verkligen den bästa människan ja känner ,vi är så grym lika men ändå olika, vi tycker exakt lika dant om allt och har exakt samma humor, och så har vi känt varandra i hela vårat liv och aldrig bråkat? ja vet, det låter konstigt men det gårliksom inte, vi har aldrig något att bråka om och vi stör oss inte på varandra eftersom vi är så lika, och har alltid så galet kul, ni ska se oss! folk stirrar som om vi vore något som dom aldrgi sett förut! men vet ni va? det skiter vi fullständigt i:D ae, med andra ord, hon är underbar.

Jag kan skriva hur mycket somhelst om denna människa men nej, nu får de ta slut. ni tänker säkert som om jg bryr mig? men jag måste få skriva av mig lite ibland, de är ju de bloggen är till för? hih

Nu måste gaby kila,
Ha en underbar fredagskväll mina älskade bloggläsare! höh
det ska ialf jag ha!:D
PUSS/g


I ain't nothing but tired

ja som ja nämnde i förra inlägget så va vi ju hos holmer och filmade idag;P va faktist kul! Filmen blir nog bra;) höhöh
Efter vi filmat klart så stannade jag och emmelie i några timmar och åkte lite bil och sånt där;) görkul!
Men nu är jag hemkommen och snart kommer marcus hit så ska vi åka till ikano, fick ju pengar igår, hih! jag är shopsugeen!hih


Pussss/g

ONSDAG

Hann inte skriva igår, fullspeckad dag!
och nu klagar min kära vän på att hon vill ha något att läsa ;) haha sötnos!
så här har ni gårdagen och dagen.,
igår va jag i skola som vanligt, det va bad på idrotten och jag bada? huuuh, galet!
men de va fatkist rätt så skönt, sen låg jag och Emmelie och sola hela dagen tills so:n och sen va de hk.
Efter skolan va de raka vägen hem för att tvätta, mycket behövligt!! När de va klart va de bara att sätta sig på bussen till hjulsbro för att träffa rekis och lisis, vi såg klart på filmen vi såg dagen innan och bara tog de lugnt! Sen vart  klockan sen och jag åkte hemåt.

Idag så har jag varit i skolan som vanligt, har precis kommit hem och tänkte ta en tripp till skopunkten och kika lite, Sen ska ja träffa ellii!  får se va vi hittar på, försöker lista ut de nu hon och jag men vi kommer inte så långt, hahah!
imorn är vi lediga för vi ska spela in film i bilden, görskönt:D, så blir att ta tåget till linghem där P hämtar oss och skjutsar oss till holmer där vi spenderar dagen med filmande!

Väntar fortfarande på bilderna från lisa, men hon är ju så otroligt slöö så hon orkar ju aldrig! dummaflicka,, hihi
så dom kommer straxt får vi hoppas på:)
ne nu ska ja keka sen åka till skopunkten,
PUSS/g

och det blev...


denna, va tycks !?:)

Smile like you mean it

ojoj va tufft de va att komma upp i morse!
Börja med bad, men eftersom ja är sjuk så bada ja inte, tur de. fy va kallt!!
Sen np och allt de där. Vädret har ju varit underbart så såfort ja kom hem så satte ja mig uppe på taket och solade, måste ta vara på solen när den kommer, den varar ju inte alls länge.. höh
Ikväll vet ja inte ritkigt vad som händer, kanske blir hjulsbro, fårse;)

Föresten så har klänningen kommit;D och den satt bra! wiiee,
Ni får kort på den senare ikväll.


SÖNDAG

igår som sagt så gick jag och bella och kollade på balen,  fjärde gången för mig, men det är fortfarande lika fint, nytt folk att kolla på ialf:)
När balen va klar så gick vi ut och hälsade på alla vackra människor, så sjukt fina!
Sen åkte dom till trädgård och lika så vi, va där och hälsade ännu mer och kollade på när dom gick in till stan, vet inte riktigt va de heter, typ rännstensgång? huh
ajjaa, sen gick jag och Bella upp till Anders som bor precis vis bosses, där pappa och lite folk var så blev det grillat, mömmmss! Satt där i några timmar och snacka med godingarna, sen mötte ja upp Johanna, kuligt att träffa henne, hon fick självklart berätta allt om spaninen, verkar som en riktigt kul resa! Sen när vi inte har så mycket att göra gick vi upp till goding igen där vi käka glass och kollade på twilhight, jag säger bara ettt ord, KÄR! aee, jag trodde inte de skulle hända men han är ju underbar! jag har alltid tycky att alla tjejer som är säger han är snygg är konstiga, han är ju ful? men NEJ, mummss!!  hih

Idag ska vi åka till landet och grilla och bara mysa, det är ju faktist lite fint väder? hih
men FÖRST ska vi köpa närspray till mig, har åkt på  en riktigt förkyldning, ackack! inte bra.

Lite bilder från balen

on my way to the pram!

sis med!

så vackert!:)

en grymt vacker angelica, och en inte lika vacker gaby?hahaha
men måste nog säga att angelica va vackrast på balen, eller ialf en bland dom!

erik och jag:) 

Henric och hans danspartner:)

Fredrik och hans danspartner:)


Ne nu ska vi åka, så hann inte lägga in mer, men här va några ialf!
hur vackra är dom inte?

meen, ha de bra, PUSS

LÖRDAG

ah nyvaken, bakis,trött, ont ihuvet, och bara anmält seg. Meeen det ska inte hindra mig för att ha en kul dag inte, nejnej, om en timma drygt ska ja och systra min ta oss ner till cloetta och kolla på balen, vi hade inget för oss och vi känner ju folk som dansar så why not? Efter det ska ja nog träffa johanna.

gårdagen vart välhel ok, förfesten va kul med brudarna, festen va väl mindre kul.. så blev att åka hem rätt så skapligt. bilder från igår kommer när lisis har ork till att lägga upp, slöeesak!

Föresten!! har beställt en klänning;) vilken får ni se när den kommer:D hoppas verkligen den blir bra.

mina johanna& anniiiss har kommit hem från spaninen idag, så blir att hon/dom? sen:D

nenu ska ja duscha och sen fixa iordning mig för sedan bege mig ner till balen!
ha en underbar lördag sweeties.
PUSS

FREDAG!

ah har knappt tid med bloggen, men ialf, i onsdags så träffade ja Lisa, Marcus och Joel på kvällen, vi åkte hem till marcus där vi rökte vattenpipa och kollade på film! urmysigt.
Igår så gjorde jag inte alls mycket, va helt ensam hemma så satt här med rocky(minhund) och myste.
Lite senare kom Marcus hit, vi lagade taco och bakade muffins, gaalet gott måste ja säga!:D
efter vi käkat så träffade vi Sophie och Petter, vi satte oss på steves en stund och sen drog vi hem till sophie och spela biljard! trevlig kväll!!

Idag då, inte gjort alls mycket, vakna för en stund sen, och nu ligger ja i sängen och kollar på tv.
planer för dagen är  inte mycket alls, men ikväll då är det partaj som gäller, 18 års fest. Så dagen kommer väl bestå av funderingar vad ja ska ha på mig? inget känns lockande.

ne nu ska jag käka frulle, skriver mer om kvällen imörn! och självklart kommer de bilder med;)

Ha en underbar fredag mina vänner
PUSSS


ONSDAG

åh de är ju underbart, har varit ledig hela veckan, och är resten av den!
Igår gjorde jag väl typ ingenitng, jag städa lite, sen kom Elli hit, och lite senare även Marcus, vi laga mat och bara tog de lugnt! Sen iväg på träning som varje tisdag. Sen hem och kolla på tv;P

Idag har jag inte gjort speciellt mycket heller, marcus har varit här,vi har solat ätit och varit ute med vovvsarna.
Ikväll ska ja träffa Lisis och kanse några mer! kommer nog bli gran!

åh, jag har verkligen panik över klänningarna, det står mellan 1an och 5an, och jag kan verkligen inte betämma mig, hur svårt kan de va? men så visa emmelie en bild på 5an som någon hade tagit och den va inte alls lite ljusrosa som på bilden, den va nästan lila och inte alls fin, men de kan ju bero på ljuset i rummet? AAHH!!
så fortsätt gärna att skriva vilken och varför, ni är ju underbara!:D

hihi

ahahha jag får damp på mig själv snart! jag har hittat en till klänning,

vilken ? hihi



4.


5.

SÖNDAG

ah igår då så gick ja ut ur min underbara soffa tillslut och åkte till Elli där litee folk va, trevlans!
Sen runt 1 kom p & Fredrik och skjutsa hem mig, men hem kom ja inte, utan vi satt ute i epan till kl 6 på morgonen? huuhhhh!!!  sen blev de hem och sova, vakna runt 3 så kom marcus hit, och här sitter vi nu, ska snart käka och ikväll vet ja inte riktigt vad som händer. Den kommande veckan ser ju underbar ut, ledig hela veckan! wiieeee

ae nu ska jag äta nått, är görhungrig! 
Ha en de super,
Pusssss 

Could I act like you, and put a smile on my face

åh sitter i här och lyssnar på massa the sounds låtar, väcker minnen kan ja säga!  dom är ju så gryyyymt bra! GALET.


ILLA GABY, jag ligger fortfarande i soffan, har inte gjort någonting på hela dagen, eller jo, jag har gått ut med tarzan och lagat mat till mig, inget mer! inte rört mig ur fläcken.
Men sånna här dagar får man ha ibland, eller? haha.   ae nu ska ja nog snart.. nån gång?.. idag? hoppa in i duschen och göra något! kommer ju ruttna bort snart..

Föresten så blir det nog klänning nr1, min syster ska köpa nr2 så vi ska dela på dom, så ska ja se vilken som är finast på mig så tar ja den till skolavslutningen, smart va? nu kan ja sluta ha panik över det, en sak borta från mina tankar, sköööööööönt!
Tack för era åsikter, dom behövs verkligen! så fortsätt så!

ae nu ska ja röra på arslet!
byyyeeee

LÖRDAG

sitter i soffan och har gjort de hela dagen, kanske dags att göra nått nu? höhö

skolan igår va slapp, hade sovmorgon och fick sluta tidigare, görbra!
Efter skolan gick ja på stan med jossan och lisa, kollade på east fm grejen, när det battlade i dans, gryymt duktiga! galet.
Sen var det bara raka vägen hem, äta och göra iordning sig för partaj, va inte sugen alls på det men kvällen blev ändå helt ok!

Idag som sagt har ja inte gjort någonting, jag och lisa vakna runt 12 s& sen åkte hon hem,
Vet inte vad som händer resten av dagen heller men nått kul hittas väl på:)



Ne nu ska ja ut med vovvsarna,
hade bra!
Pussss


Bilder från stockholmsresan








drottningholm museet tror ja de hette,

söta lärare, tvillingar?



slottet

sötnosar på båten till riksdagen




sockervadd! möömms

vägen hem,


Blev inga bilder från grönan eftersom ja glömde kameran, men lägger in dom så fort ja fått dom:)

VILKEN!?

vilken klänning??  det är till skolavslutningen!:)


Hemmaa!!!!

Precis hemkommen från en riktigt bra dag i stockholm, besökte drottningen och kungens hus, och riksdagshuset, sen blev de stan en stund, och efter det åkte vi till grönan, sjukt kul!
åkte den nya insane, och jag säger bara DEN VA INSANE! galet, hahah fyfan. den är inte alls som på reklamen!!
Hemresan va nästan lika kul den, klassen va faktist riktigt bra, hade skitkul!!:D kommer sakna er massor!!!!

Ne nu är jag rikigt trött så ska stänga av datorn nu och soova! imorn är det sovmorgon, underbart!!

Bilder från dagen kommer imörn.

PUSS

klänning? hjälp?

aah, jag vet verkligen inte va ja skaha på mig på skolavslutningen, har inte hittat nån klänning som jag verkligen blivit förälskad i, någon som har några bra tips på hemsidor/butiker med snygga klänningar?

ONSDAG

nu är sista provet avklarat, så underbart!! dock kommer jag nog inte få g på detta så kommer säkert få omprov..
Nu är det bara inlämningar som ska in, 2 svåra med.. usch!!
ajjaa efter skolan åkte jag och Emmelie till ikano, ja bytta kjolen ja köpte häromdagen och köpte mig ett par shorts istället! hih Snart ska ja iväg och hanlda matsäck tills imorn, då alla nior på skolan bär av till stockolm där vi kommer besöka riksdagshuset och sånt där, och sen gå på stan och sen vidare till grönan. kommer nog bli kul!

är det inte helt sjukt? det är bara 4 veckor kvar tills skolavslutningen, inget åkande med pendeln varje dag, inget linghem, klassen? galet ju. Jag har alltid sagt att ja verkligen inte kommer sakna våran klass, men nu när det närmar sig så känner jag fatkist att ja kommer göra det, även fast alla i klassen är så brutalt jobbiga, så har jag ändå spenderar nästan varje dag i 4 år med er, det är länge, och nu när man tänker på alla minnen, alla lärare vi fått gråta över att vi är så jobbiga, alla bus vi gjort... men så finns de ju faktist massa saker ja verkligen inte kommer sakna, som när ni tar mina saker och knuffar på oss och bara är så sjukt jobbiga;)! haha

Fast för oss är de faktist bara 3 veckor kvar eftersom nästa vecka är vi lediga, hur underbart? mycket underbart!hihi

Men nu ska jag kila, Ha en underbar dag!
blir bilder från skolan bara för det:

haha nått gammalt skolfoto, 7an eller 8an

nkpg i 7an

snöbollskrig i väntan på tåget


MÅNDAG

sådär ja, då va måndagen avklarad, eller snart ialf;)

skolan gick fintfint, hade np i spanska som kanske inte gick lika fint... menmen, vad kan man göra åt saken?
Efter skolan däckade ja i soffan som jag nästan gör varje dag efter skolan, tror inte de bara är jag som är trött efter skolan? elr? höh
Men länge blev de inte, för sen blev det gymmet! Träffade olli där med, länge sen;)kulkul!
Nu sitter jag och prata med Sophie på msn och vi har bestämt ett schema som vi ska följa nu till sommaren, och kanske under sommaren med?
Men nu blir det skärpning, det blir träning:
Måndag- afrodans+core
Tisdag- buty+core
Torsdag - fit express+ core
Söndag - vanligt gym, spring, maskiner och sånt.
Nu hoppas ja bara att vi håller det! :D

Love
/Gabriella

SÖNDAG

ah ni är ju underbara!  besöksrekord igen:Dwiiee

Kom precis hem från hjulsbro, där jag spenderade min eftermiddag med Lisa och Räkan, hah ovanligt? men dom är bra! Vi gjorde inte speciellt mycket, bara tog de lugnt, så som man ska göra på en söndag, dom är till för att ta de lugnt på, ta igen krafterna sen helgen så man orkar skolan? höh

ne nu börjar jag bli lite sömnig så ska väl stänga av datorn innan jag somnar med den i knät, hihi

Nattinattiiiii ♥

The truth hurts and a lie's worse

ja igår då, efter att jag och Lisa gått på stan drog vi hem hit en stund och bara tog de lugnt. Sen åkte vi hem till henne dit även Räkan kom senare, satt hos henne och snacka och bara hade allmänt trevligt;) sen tog vi oss en promenad och gick till Henric där det kom lite folk, det blev singstar och massa annat. Sen drog dom och jag Lisa och Räkan drog hem till Lisa igen där vi rökte vattenpipa.

idag vaknade vi runt 11, räkan drog på balträning och jag och Lisa gjorde ingenting, haha låg och snacka om allt möjligt!
nu har jag kommit hem och ska väl fixa iordning lite innan jag kanske drar mig tillbaka till Hjulsbro igen, mkt åkande för mig!haha


fråga mig inte vad ja gör med min mun,..   ( reeekis & jag!)








hahahhah sjuka jävel asså, puss på dig!



morgonpigga...

nu ska ja hjälpa pappa med maten,  ha en superbra dag sötnosar!
loooooove / g

LÖRDAG

igår blev de mys till 1000, jag och elli köpte oss godis och gickhem till mig och kollade på hockeyn och snackade om allltt!
Idag har jag och lisa gått på stan, hittade en kjol som fick följa med mig hem,hih
Nu sitter jag hos Lisa och snart kommer rekan, & Elli hit, kanske några mer med!
Blir vattenpipa och bara ta de lugnt idag med.
meeeen skriver mer om det imorn, ska kila!


love /gaaaaby


...

bra gaby, mycket bra!
vaknade och kolla på klockan och den är 10? har alltså försovit mig, men nu ska jag alldeles straxt ner till tåget iväg mot skolan som bara kommer bestå av 2 lektioner eftersom dom andra har jag legat hemmahär och sovit...
Men efter skolan ska ja träffa Sandra, vilket var sjukt länge sen!!

så här ser ja ut idag, enkelt!:) höh

glömde helt..

idag fyller ju Johanna år! måste ju säga Grattiis, hoppas du har haft en toppendag, det är du värd!!

jag älskar dig!♥

bilder från landet

'
HAHAHA


Några bilder från förra helgen när vi va på mitt land! :)

stress....

ah vilken stressig dag det varit, försov mig i morse, så fick väldigt bråttom in i duschen göra iordning sig sen dra sig ner mot stationen. Och på morgonen hade vi np i spanska, vilket jag nästan helt säker på att ja ej kommer få godkänt i, är verkligen kass på spanska!! men men kan ju alltid hoppas;)  sen flöt dagen på, efter skolan va det hem direkt och ner i tvättstugen för att tvätta lite, mellan maskinerna så drog pappsen och ja till ikano och köpte skor, sen hem igen och stoppa allt i tumlaren och hänga, sen ut till maxi och handla, sen hem igen ner till world class för träning med sophie, och nu sitter jag här hemma och kollar på hockey med papii! Ska duscha och sen kanske jag åker till hjulsvbro för att va med lisa och rekan! men får se om jag har ork till det;) höh

'

två riktigt dåliga kort på skorna ja köpte, jag har tillochmed målat mina naglar för första gången i historien? ohmy

men skorna,löööve them!

nu ska ja duscha!!
/G


ONSDAG

jag säger bara, fyfan va skönt. Nu kan ja stryka bort en sak från min lista av allt ja ska göra denna vecka, gjorde mitt so prov idag, eller muntliga förhör, och han sa att alla i gruppen vart minst godkända, så undebart, behöver inte tänka på det!!
 men nu återstår bara, Bild,kemi,biologi,fysik, och hemkunskap...  men de ska ja väl klara av? ;)

Annars har väl dagen varit bra, efter skolan åkte jag och Marcus till ikano en stund, hitta allt lite saker;) men får se om de blir inhandlat i veckan! Nu sitter jag i soffan coh kollar på Greys, det är ju görspännande och nu började det igen så jag måste kila!

Pusss/G

TISDAG

igår hade ja faktist besöksrekord, så himla kul:D
fortsätt så, och kommentera, allt bli så himla mycket roligare då!

Igår va ja sjuk så då låg jag hemma och sov hela dagen, men idag så kände ja mig tvungen att gå till skolan, det är ju så himla mycket nu!! så upp gick jag och for iväg till skolan som bara bestod av np i matte och so, sen slutade vi! underbart.
Nu ska ja snart iväg och träffa rekan, fårla se va vi hittar på. Annars blir det väl plugga och tv tittande ikväll;)


sandris & jag från disney on ice, jag saknar dig!!!


SÖNDAG

Ah nu är jag hemkommen, 
Kvällen/dagen på landet va riktigt kul, vi börja med att grilla och myste, sen satt vi ute och snacka om allt tills det blev för kallt då allt fortsatte inomhus, blev spel, dricka, prat och  galet mycket skratt!
Tänkt att alla skulle sova där, men det blev tillsist bara jag Lisa och Emil, Oskar och Andreas skulle jobba, och så fick Elli svårt att andas för pollen, så jossan coh fredrik följde med henne hem :/
Så när dom gick låg vi och kolla på film en stund innan vi alla däckade isofforna

idag blev det städa och ligge ute och sola, underbart! Va inte allt för varmt, blev molnigt så då åkte jag & lisa hem till henne, där vi träffade räkan och gick ut och gick och satte oss vid ån och rökte vattenpipa och bara hade allmänt mys!
kulkul!!

Nu har jag precis kommit hem, och jag är sjuk? inte bra, har massa i skolan den här veckan...
lbilder från landet kommer imorn,
men bilder från ikväll  kommer här;)


rekan &lisa


:D
ne nu måste ja verkligen sova!!
herråååå


BILDER FRÅN VALBORG




¨










Ah där har ni bilder från förfesten hos mig, helt galet!;)

Return The Favor

Igår tog vi dagen helt som den kom,  först satte sig jag Lisa Elli Emil och Oskar på steves och käka lite och prata om allt.
Sen fick vi för oss att bowla så drog till strandgatan och bowla, riktigt kul!

Idag så har jag varit hos lisa och solat lite, gick promenader och bara myste!
nu har jag precis kommit hem och nu ska ja duscha, för sen drar vi till mitt land, där det blir grilla och bara allmänt mys!



emil & elli

Emil & jaaag

ooooskar

men nu måste ja kila, ha en jättebra kväll!

I'm In Miami Bitch

nee va dålig ja är på att upptatera!!
Men igår va de ju valborg som nog de flesta visste? höh

den vart inte som väntad, jag bestämde mig för att gå till plaza på dagen, dagen vart omplanerad mååånga gånger, men det fick bli plaza till sist. Det blev förfest hos mig så kom lite folk runt 8 så börjades de drickas och dansas, kul!
Sen vidare till plaza!

nu ligger ja i sängen och kollar på tv, marcus kommer hit snart med, får se vad vi hittar på!
Ikväll vet ja inte vad som händer, får se helt enkelt:)

tråkigt inlägg, jag vet! men dagen efter kan de bli så.
Bilder från kvällen kommer förhoppningsvis under dagen!:)

RSS 2.0