Wasting my time on you

Filmen vi såg igår va faktist riktigt bra, rekomenderar att se!!

ah idag har jag inte gjort mycket, åkte hem från marcus redan vid 11 eftersom han hade hockeymatch.
Sen har jag väl inte gjort något alls, kollat på tv och slappat. mår inte speciellt bra, ont i huvet och grejer, voinevoine!
resten av dagen vet ja faktist inte vad ja ska göra, får se helt enkelt.
blev ett riktigt tråkigt inlägg men hade inte något att skriva om hah, kanske kommer ett roligare ikväll vemvet'!


så här såg jag ut igår, nya tröjan kom till anvädning;)


äntligen fredag!

jag måste bara säga att det är gaalet skönt med helg!
ganska slapp dag ändå, besök på folkungaskolan först. verkligen inget för mig! har nog bestämt mig för handel. någon mer som ska gå där?:)  efter det så åkte jag och emmelie hem till mig och käka sen drog vi ut liiiite på tiden så vi inte fick ha så mkt syslöjd! höh, sen hade vi teknik sen slutade vi, åkte hem, sen kom marcus och hämtade mig så åkte vi först och lämna några kompis till han och sen åkte vi ut till ikano. Har bestämt mig för att inte köpa något mer den här månaden, så kollade inte så mkt, vi käka och hälsade på micki:)  vi åkte ju mest dit för att marcus skulle köra lite;) haha


ne nu måste ja sluta skriva ska för vi ska gå på bio och se Valkyria, film om hitler tror ja!:)
kanske skriver ett inlägg när vi kommer hem sen!


shopping

grejerna jag köpt i veckan,
En blommig body
Ett lite slappare linne
Chinos
Väska
och en typ tröja




vill att de ska bli vår nuuu!!!:D

I'm falling in love with your favorite song

det blev ju inte direkt någon skola idag, benjamin som han hette prata ju om andra världskriget, hemskt verkligen!! förstår mig verkligen inte på hur man kunde behandla folk som dom gjorde, bara skjuta folk och gasa dom utan anledning! helt sjukt.

När det va slut så åkte jag och emmelie in till stan ock käka på nancys, efter det så gick vi en stund på stan, AAH finns ju så mycket!! men sen vart de bråttom till bussen, skulle ju besöka ljunkan, och när vi väntade
på bussen träffade vi älsklingsom klara uppkörningen och fått körkort nu!! så grattis till han:Dhih
När vi kom till ljunkan så fick vi lite information och fick va med sam ekonomi klassen, hellsten adam tim och dom på lektion en stund:P hah Efter det fick vi fika och sen så åkte jag och emmelie in till stan igen, och idag fick chinos en body och ett linne följa med mig hem. Nu har gaby inga pengar kvar och får leva fattigt resten av månaden.... Jag kan verkligen inte hålla i pengar, fick dom för 2 dagar sen och nu har jag 100 kr kvar, känns inte så bra. men kläder kan man aldrig ha för mycket av!:)  hih  nu håller ja faktist på att städa mitt rum!!! vilket inte händer ofta men nu har ja bestämt mig för att ta tag i det, och kanske tilloch med rensa garderoben? ajaa, nu måste jag återgå till min städning så jag hinner klart tills älskling kommer hit.

Slänger in bilder på vad jag köpt senare:)

hemskt!!

auswitch





bikini

har kollat på den här bikinin ett bra tag nu och tänkte beställa! men ingen aning om vilken färg?  lutar nog mer åt den bruna, vilken tycker ni? '



you change your mind like a girl changes clothes

skrev ingenting igår så tänkte berätta lite om gårdagen nu,hände inte något speciellt igentligen. Åkte till skolan där allt va som vanligt, och jag kom på att ja har fått pengar, så efter skolan åkte jag och emmelie till ikano, hitta faktist rätt så mycket men det blev bara en väska och en tröja som fick följa med mig hem , kanske går till stan imorn och köper lite mer! finns ju hur mycket som helst nu när vårkläderna har kommit in, i'm in löve!

Idag va allt som vanligt i skolan med, förutom att jag råka nita mig i tummen!!!? på nått sett trodde jag att man fick ut grejen som visar hur många nitar de är kvar va den knappen som man fick ut dom på och tröck ner den och så vipps så hade ja en nit i tummen! usch, och att ta ut den va inte mkt bättre, fy det gjorde skit ont!!! så nu tycker ja lite synd om mig själv för kan knappr röra tummen, buhuu!
Efter skolan så gick jag och marcus till mamma och käka, eller vi gick till thai coconut och köpte oss mat, mumaa! Sen fick vi skynda oss på hem till pappa för marcus skulle spela match och han hade sina grejer här! Så nu är jag hos pappa igen och bara tar de lugnt, börjar lite bra på tv snart som jag ska kika på, höh.  Idag är det redan onsdag och snart är det helg, underbart! och dagarna i skolan är inte alls så jobbiga, imorn kommer en gubbe och snackar om andra världskriget vilket  ja tycker är vääldigt intresant! så ska bli kul:) Sen efter det ska jag och emmelie på besök på skola igen, den här gången blir de ljunkan, sen är torsdagen slut skönt, och fredag ska vi besöka skola då med, folkunga, sen så är det bara teknik och syslöjd kvar och dom brukar rätt så snabbt! sååå skönt!

blev ett tråkigt inlägg idag!

besöksrekord

hade faktist besöksrekord igår, det går bara uppför! wiiee det tycker gaby om:)

idag så va jag emmelie och fia på besök på info komp, det va väl helt ok! tror dock inte att jag ska välja det. Har faktist ingen aning om vad ja vill gå, och de är bara 3 veckor kvar. paniiiiiiiik!  sen lunchade emmelie och fia på nancys och jag va med som sällskap eftersom jag är helt pank! så tog mig mackor när ja kom hem.. haha
Sen kom marcus hit en stund, men nu har han åkt iväg och för att jobba och nu pluggar jag matte, försöker komma ifatt allt ja missat, eftersom ja måste vara på röd kurs för att hålla vg tempot vilket ja tycker är bullshit! tempot tycker inte ja har något med sitt betyg att göra, visst man behöver inte vara jäääättelångt bak, men om jag jobbar hur snabbt som helst och är först men itne fattar något så får ja ju inte vg! Meeen, nu har jag jobbat ifatt mig lite, så nu tycker jag att jag har varit duktig hih! Resten av dagen ska jag bara ta de lugnt kolla på tv och sånt, är helt seg i kroppen! Marcus kommer nog hit efter hans jobb och träning:) hih


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Thonkas 20 års fest!


ingen vacker bild, men ajjaaa♥


tiiim:)

vi sjunger och nån dansar? för thonka:)


dans haha vad gör jag!?



haha fy!



dagen efter!

mår faktist inte sådär jättebra idag, väldigt trött och ont i huvet, vilket ja faktist inte brukar ha dagen efter, men idag blev det tydligen så! vaknade imorse av att lena väckte mig så åkte vi och kollade på marcus match, dom vann med 8-3! (y)
sen åkte jag och marcus och käka china mat på det halvnya stället vid five tastes, inte det goaste men helt ok!  nu har han åkt till hans nästa match och nu sitter jag med min syster och pappa som är bakis dom med! så vi ligger och degar oss i soffan. Bilder från gårdagen kommer senare ikväll:)


köpte mig ett par jeansleggins häromdagen, riktigt sköna är dom! inte min grej heller, men alltid kul med lite förändringar!:)


240109

ojoj, va strul det har varit den här morgonen, har haft lite halvt panik! planerna för kvällen har nästan ändrats helt, ialf personerna som ja ska va med, men det löste sig till sist ialf:) jag tar med mig sanne och johanna och det blir partaj! ska bli kul:)

Marcus åkte för inte alls länge sen och nu sitter jag och planerar kvällen lite, nu på dagen ska ja bara ta de lugnt! Marcus kommer nog tillbaka sen en stund och sen kommer tjejerna hit, och då blir det att göra iordning sig och sen åka iväg och fira thonka som fyller 20! :)
hoppas ni får en bra lördag:)!♥'

owh tarzan är så mysig nu, och det är inte ofta, det vet ni som känner han haha! så nu måste ja njuta av det , höh!

ni har faktist blivit dåliga på kommentera, så mycket roligare om ni gör det :) hih


superhuman

ja då var det fredag! galet skönt. hittils har det inte hänt så värst mycket, skola like always och så en stund på stan med madde och syrran!  ikväll ska jag träffa ellinor, ska bli riktigt kul! va ett bra tag sen jag träffade henne, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men något roligt blir det, det blir det alltid! heh
men nu ska jag ut i kylan och gå en liten promenad med vovvarna, så blir det snart mat när pappa och bella kommer hem, tacco som vanligt  mummaa!!
xoxo ♥

minnen!

satt och kolla igenom massa gamla bilder från bla min pixbox och min gamla blogg och hitta dessa snygga bilder! haha
vissa datum stämmer inte ;)

jag & madde 07 tror ja?

jag och johanna i 6an 7an

jag och emmelie nyår 06/07

jag 07 i think haha!!!

jag vicki frida och madde, 06 eller 07 tror jag!

jag och sandra 07

jag sommaren 06

madde och jag

jag och elli höh


studiedag

skrev varken igår eller förrgår, huh!  har inte haft tid och hade inte  något speciellt kul att skriva om;)
Meeen nu är jag tillbaka;) och har precis vaknat, har studiedag idag och det ska bli riktigt sköönt! 
igår så gick ja till skolan som vanligt, efter det så träffade jag älskling. sen senare på kvällen så träffade vi Tim och Hellsten också, satte oss och fika och satt kvar där i några timmar och prata, sen var de dags för mat så vi gick till gatukök haha, satt även där en stund. sen gick jag och marcus hem och kollade på tv.

nu så ska jag snart gå ut med hundarna och sen så ska ja träffa marcus och hellsten och tim, blir antagligen bowla och käk:) skriver mer om det ikväll!

älskling på coffe house!

tim & hellsten:)

190109

ja dagen började väl inte speciellt bra, försov mig, vakna när tåget gick,! väldigt lyckat, men det va bara att gå upp och göra iodning sig och åka nästa. Rätt så slapp måndag faktist, kom några från folkunga och sjönt och spela så missade matte och spanska! det tycker gaby om, hih. Efter skolan gick jag på stan med emmelie en stund, även idag hittade jag massor och blev lika ledsen idag med för att jag inte har några pengar, buhuu! Sen blev det att kolla på hockey med älskling och hellsten, riktigt seg match måste jag säga, slutade 3-3. Nu sitter jag och marcus och kollar på idrottsgalan med papi, ska snart gå och lägga mig, är faktist riktigt trött:P


Grattis på 18 års dagen älskling !




idag är det så att min kära pojkvän 18 fyller år! så massa grattis till han.♥

vakna upp med älskling idag, så sprang upp och hämtade hans present och gav den till han innan han skulle iväg på balträning. Efter han gick så somnade ja direkt efter som jag sovit i 2-3 timmar inatt, tack älskling!!!;o haha sen efter hans bal träning kom han hit igen sen dess har vi bara slappat. Nu har precis gjort iordning mig och snart kommer lena och hämtar mig och marcus så ska vi hem till han där han ska firas av hans släkt.
Ne nu ska ja fixa de sista för lena kommer närsom så det är bäst att ja går, hoppas ni får en bra söndag!;)

Who filled your head with pretty lies

idaaaag så har jag träffat madeleine, och de va inte igår kan ja säga! riktigt trevligt. mötte upp henne i stan vid 3 så kikade vi lite, ååh hittar massa nu när ja är helt pank... alltid så, typiskt:( när vi va klara på stan så gick vi och käka. Satt vi där och prata om allt möjligt:)  sen gick vi till hemköp och köpte lite gott, efter de åkte hon hem till sig och jag gick hem till mig, så nu sitter jag här hemma och försöker få tag på min pojkvän, vilket verkar vara helt omöjligt? huh  ajja han hör väl av sig snart får ja hoppas. Ikväll därimot har jag ingen aning om vad ja ska hitta på, va lika dant igår och de slutade med att ja låg och sov i soffan..  men så ska de icke bli idag! ne, ikväll ska ja hitta på något!


 en bild på maadde och mig i sommras, höh

your everything i want it to be

vakna upp hos marcus vid 7, usch va tidigt! men va ju tvungen att hinna med bussen vid 8 så de va bara att hoppa in i duschen och göra iordning sig! fick även sällskap av lena på bussen, trevligt:) sen iväg till skolan, börja med svenska sen spanska och matte, dom ämnena ja gillar minst! uak  sen lunch syslöjd och teknik, ganska slappt!  nu så har ja kommit hem och tvättat lite, ska snart iväg till mamma och baka bullar med henne och syster, älskar buuullar:D Ikväll vet ja inte riktigt vad ja ska hitta på, hoppas på något ruwligt. 
kanske skriver ett inlägg senare ikväll med;)

                                 
det är helt ok att kommentera med!;) höh

/Gaaby ♥

trött...

stanna hemma från skolan idag, så har inte gjort alls mycket. Marcus kom till mig vid 3 så gick vi till halong och käkade!
sen så gick han till jobbet och ja tvätta lite kläder innan lena (marcus mamma) kom och hämtade mig, vi skulle sälja matchprogram på lhc matchen eftersom marcus inte kunde. Sen fick vi även kolla på matchen, trevligt!:) sen till trejde perioden kom marcus också:)
nu sitter jag hemma hos marcus och ska väl snart gå och lägga mig, upp tidigt imorn!! ;o
men sen är det helg riktigt skönt ska de bli:)

haha bella skicka några gamla bilder här om dagen ! hon skickade bla den här, haha älskar den, bella tjuter för att jag tog hennes glass och jag sitter där  med en oskyldig blick! mohah



/gaaby

You ain't a beauty, but hey you're alright

ännu en skoldag avklarad eller min va halv. Gick på stan med älskling för att leta present till han, det är nämligen så att han fyller 18 på söndag, och jag har ingen aning om vad ja ska köpa, några tips?
men vi gick ialf runt på stan och kika lite så nu har ja lite koll på vad han vill ha allt;) höhö
sen gick vi hem och bara tog de lugnt i några timmar, seeen slutade emmelie och vi gick och träna idag igen! hurtigt, man måste ju ta vara på den veckan man får gratis på feelgood för att testa. Det blev inte så jättejobbig träning eftersom vi tog i ganska mycket igår och jag har träningsvärk!!!! hah
ja nu har jag precis ätit och ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag inte göra alls mycket ligga i soffan och kolla på tv. Är riktigt trött!  Sen kommer även älskling hit, whiee!:)


<3


stor saknad!

hittils har faktist den här dagen varit riktigt bra!  
Skolan va faktist liiite rolig, speciellt på gympa lektionen! uhja, inte skrattat så mycket på länge, och självklart var det med min kära vän emmelie, det kändes som förr i tiden och det va underbart! 
Efter skolan kom marcus  hit en stund innan han skulle till stan, och nu sitter jag här och väntar på att emmelie ska höra av sig, vi ska nämligen träna!! ojojoj! det va ett bra tag sen, har nästan inte tränat någonting sen ja slutade med fotbollen, men det ska det absolut bli ändring på, tänkte få upp kondisen lite nu och träna några ggr i veckan och sen kanske till och med börja i fotboll igen. Saknar det så galet mycket, men jag saknar ju dock det gamla laget och inte u-laget som ja kommer börja i om jag börjar igen. Varför skulle vi splittras fööööör? det va verkligen de bästa laget, hade så sjukt kul tillsammans. :/

ajaa, nu ska ja väl kanske ta mig något att äta och sen fixa för träning.
och förhoppningsvis så får jag träffa älsklingen ikväll en stund med!:)

lsk f2 <3
lsk f2 <3

Ten times a day I wonder what is wrong with me

kom hem från skolan för ett tag sen, har precis gjort mig lite mat och ska mysa ner mig i soffanoch kolla på tv. Jag är helt frusen eftersom de är 15 grader i salarna på linghemsskolan för dom har ingen värme på!!!! helt sjukt.

nu resten av dagen ska jag bara ta de lugnt och senare ikv kommer min underbara pojkvän hit. Han är så himla bra!! jag mår så bra när jag är i hans närhet så massa pussar till han!
kanske tar mig ett vamt bad sen, det skulle verkligen inte sitta fel! bara slappna av i värmen och få tänka på allt i lugn och ro!





xoxo


usch på söndagar!

söndag, usch jag tycker inte om söndagar! man hittar aldrig på något, sitter hemma äter godiset som ligger kvar i skålen från lördagen, OCH så ska man ju upp tidigt för imorn är det skola! uschuschusch..

men ialf, kom nyss hem från marcus han skulle iväg och spela match. så nu sitter jag här hemma med pappa och pratar med han om lördagen, hans lördag va väldigt speciell.. men inget ja ska gå in på här!
vi funderar på att åka till ikano och kika lite och käka på chili, vilket ja hoppas på!

en sak jag inte kan sluta tänka på är gymnasievalet!!!!
jag har verkligen ingen aning om vad jag ska gå, inget lockar känns det som, och det är bara en månad kvar till man ska söka! ne fyy, handel lockar nog mest tror jag, behöver en förändring från högstadiet eftersom jag är så otroligt skoltrött, och nästintill hatar allt som har med skolan att göra nu, inte bra!

menmen slutpratat om det, hoppas ni får er en trevlig söndag!


GALET BRA

sitter hos älsklingen nu och hittade den här låten med connie som va med i talang i storbrittanien tror jag. Helt sjukt bra, och hon är 6 år!!!!



lördag!

träffade johanna idag, vilket inte va igår och de va riktigt trevligt! tog oss en fika på steves och satt och snacka i några timmar, sen kika vi lite på stan. köpte mig några trosor och en t-shirt. Sen gick vi till nya bowlingen och kollade på hockey med marcus, petter, carleborn och hellsten! trevligt:)  sen drog johanna hem och vi andra gick och käka.

nu sitter jag och marcus hemma hos mig, vet inte vad vi ska hitta på ikväll men det blir väl att se en film som vanligt! höhö


offhh va jag längtar till sommaren, till värmen! är trött på kylan nu...
lite sommarbilder





alla dagar med er, i fotbollen och utanför! saknar det







/ johansdotter'

fredaaag!!

riktigt skönt med fredag även fast inte den här veckan varit lång. Men ja är lika trött för det, har sovit i 2 timmar nu och snart kommer marcus hit när han har jobbat klart, får se vad vi hittar på blir antagligen myskväll med någon bra film!
men nu väntar maten, det blir taco ikväll som det blir de flesta fredagarna här, våran typiska fredagsmat!

<3
<3

I see your true colors, that's why I love you

hopp, tänkte börja med blogg igen då tröttnat ganska mycket på bilddagboken! höh, hade blogg för ungefär 2 år sen som ja inte kommer ihåg lösenordet på så fick göra mig en ny.

ja första skoldagen idag och det va som väntat, alla i klassen va som vanligt... något som ja inte längtat till alls!
menmen efter skolan kom marcus hit, så har vi kollat på film och käkat lite och nu så sitter vi här i soffan och lyssnar på musik som syster sitter och spelar upp. Och snart ska pappa och bella iväg och handla, då kommer dom alltid hem med massa gott! mummaaa.

ja nu hoppas ja bara det är många som tycker min blogg är bra och besöker den!:)en bild på mig från nyår


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0