snow on the sahara

hallåja!
helgen bestod av fest fredag
fira min älskling på lördag och fika och stan med elli på söndagen, bra helg!!

igår va de första dagen på lovet, gick på stan med min syster och sedan hem och fira rille som fyllde år.
idaag vet ja inte vad ja ska göra, kanske blir festi kväll! annars ska ja träna.


everyone thinks that i have it all, but it's so empty living behind these castle walls

nu är de fredag och lov, lovley!
hade bara 2 lektioner idag, sen mötta ja upp linn på stan och köpte present till lisa, sen mötte ja upp ida och kika lite på present till min pöjk..

Ligger i min säng, har precis ätit 5 muffins.. är hungrig o finns inget o äta!!
ska städa mitt rum nu, och sen börja göra iordning mig för lite party. Fira lisa sen när alla drar ut på krogen, så drar jag till josse och festar vidare.


torsdag

den här dagen har varit bra, riktigt bra! men ingenting kan ju va bra här i livet? nejnej, ala mina bra dagar slutar dålgt och bara väntar på att de ska hända..  deppbarn..

skolan va kul idag, asslappt och hade massa skoj med mina fina tjejer. Ida hon är bra hon, hon älskar att prata om samma sak som jag, hehe, så vi satte oss i biblan idag och bara prata på, jag gillart. Alla va så bra idag, våran tjurigaste lärare va tilloch med snäll, hon köpte fika till oss för sina egna pengar så satt vi och snacka killar och fika hela lektionen, idag har jag känt att grisar fan kan flyga. efter skolan gick ja och malin till bikbok eftersom de va 100 kr rabatt på alla jeans, men självklart så finns de inga storlekar, jag har alltid tur med sånt där, gud älskar mig!

Blir ingen träning idag, blev inte de igår helller, ne för jag är sjuk, kul!
alla i min klass är med sjuk, har varit 4-5 pers i 2 dagar nu, fast de är fasen skönt. hehe..

därni där kom de, det som förstör mig dag,och nu kommer jag vara arg hela kvällen, för de tycker ja är såååå kul. tack pappa!

imorn är de fredag och jag har bara en lektion, de hurrar vi för, och så ska ja hurra lite mer på kvällen för då firar vi lisa som fyllde hela 18 år i tisdags, massa gratulationer och pussar på dig min sköna!


slutar alltid såhär när de festas med lisa.. vackert

ohww♥

ojojoj

vilken helg,
i fredags blev de party hos madde, sedan vidare till emil. Riktigt rolig kväll!!
i lördags va dock inte lika rolig, låg i sängen mestadels av dagen, drack vatten som en hund och ät max hamburgare som om jag aldrig sett mat förut, och mådde bara skit helt enkelt. Men lätt värt de!!
idag känner jag mig levande igen, så ska ta mig en promenad med lisis och sedan träna.

PUSSS


coming home

länge sen!
inte hänt så mycket, samma sak varje dag. lite mer ångest över håret, lite mer ångest över pengar, lite mer ångest över att alla fyller 18 nu o inte jag för varje dag som går, men annars rullar livet på fint!

i fredags va ja dötrött så jag va med min pojkvän hela kvällen och hade de mys.
Lördagen åkte ja hem till min underbara vän ellinor och hade de mysigt, kolla film käka snacka!!
nu har jag precis kommit hem från träning, sitter o äter. Ska snart hoppa ini duschen och sedan bege mig ner mot parkhotel för att träffa suffff på en kvällsfika!!

puss


RSS 2.0