30 juni

Satte klockan på 10 idag så ja skulle komma upp skapligt för att åka iväg och bada, men de va ju inte behövligt, nej för anton och räkan hämtade mig vid halv 1 haha, så drog vi till berg dit även henric,rasmus,calle,jakob kom. Blev sol och bad med grabbarna grus till 4 ungefär då vi bar hem. Och som jag alltid gör när ja kommer hem är att sova och de gjorde ja idag med, det går inte att hålla sig vaken!! nu har ja ialf vaknat och tagit mig lite sallad till mat, mums!
Ikväll vet jag faktist inte vad som händer, lite segt känns de som, elr? 
 
och på söndag(tror jag?) kommer min lisis hem! hon har varit borta i 3 hela jävla veckor och jag saknar henne så himla mycket!!!


mitt egna mongo!


måndag

dålig upptaderigng vet, men blir så på sommaren!
Nu vart elli lite tjuris på mig för att ja inte gjort de, hon hade inget att läsa, så får väl ta och bli bättre på de nu!

Idag ialf så åkte ja till johanna där vi log och bada i hennes pool och solade, hur gött som helst!
Sen drog vi in till stan, och ja säger bara AAAHH SÅ JÄVLA VARMT, vi kunde int gåut, de va fööör varmt! men inte klaga nu när värmen äntligen kommit. När vi gått en stund på stan åkte jag johanna pappa nina bella och Oskar till berg där vi köpte glass och myste till de lite.
Nu äre käk som gäller. Ikväll blir de kanske vattenpipa med lite folk, får se!

Take care
/gaby

R.I.P Michael Jackson

vaknar och hör av syster att Michael Jackson är död? trodde de va ett skämt först!


r.i.p :/


25 juni

Igår så blev de utgång, och de va riktigt trevligt! först satt vi vid ån en stund och sen vidare till calle och  sen till platens.

Idag är inte lite kul, mår väl inte sådär jättebra! Men de hindrar inte mig för att ha en toppen dag inte, nej ja ska ner till tinnis nu och spendera dagen där med jossan och elli! görnice.
ikväll vet ja inte vad som händer rikigt, får se helt enkelt,
Take care!
/G

24 Juni

igåååååååååår så åkte jag sanne erik och adam ut till adams land, där vi åkte båt, sola,bada, och kravla omkring i grottor? fyy, de va de värsta ja gjort, strångt och masssaa spindlar, och jag har cellskräck och spindelfobi, så de va inget för mig!  de va så sjukt trångt!!!! 
Annars va dagen jättetrevlig, börja med lite båtåkande för att hitta ett bra badställe, och vi hitta de bästa, en liten ö som va perfekt. Sen blev de lite mer båtåkade, så slussade vi till broking tro rja? där vi hälsade på felix och några! sen hem och käka och ut till grottorna och leka lite;) höhö sen åkte vi hem och ut till landeryd där vi spelade lite golf, och hängde llite;)haha
Idaag så åkte ja med elli angelica och ellis mamma ut till berg där vi solade & dom badade även, not me, för kallt. Träffa lite vänner och sånt med, myspys! ikväll blir de kankse utgång? huh;o

Dagen i bilder















take care!


UNDEBART VÄDER!

ååh sommaren är här!! ska bli hur varmt som helst hela veckan.

Idag så spenderade jag denna soliga dag i tinnis med Elli och Angelica, låg där tills 5 sen gick vi på stan en stund och köpte oss glass. Nu har ja precis kommit hem och ska göra iordning mig lite för snart kommer räkan och Adam och hämtar upp oss så drar vi och spelar minigolf! sen får vi se lite va vi hittar på.



coooola!!


Byyee

Midsommarbilder

Midsommar spenderade ja som sagt på landet, de va riktigt mysigt faktist! Kom dit fika lite, sen gjorde de vuxna mat och barnen spela kubb och allt möjligt, sen va de mat som gällde, och efter de jordgubbar. Sen vart de lekar och massa spel och annat och senare på kvällen grillade vi.
när vi käkat så gick vi ner till bryggan där marcus hämtade oss med båten så åkte vi runt lite med den och sen åkte vi till marcus sommarstuga där hans släkt va, rikigt kul! Blev dricka och massa prat och sjungade. Sen fick vi oss en promenad hem.


bebbee




världens bästa









burrr

oskar

mackan & jag





/looooove


vad har hänt..

Vad har hänt med alla era små& stora söta kommentarer? dom som ja tycker omså mycket!! komigen:D

Ialf, min dag har inte sett så speciell ut, mamma kom hem med tarzar som de va kanske en månad sen ja träffa, så har myst med han hela dagen. Och för er som inte vet är Tarzan våran hund,hih. Sen så träffa ja Marcus och vi tog en promenad runt ån och hem fick vi med oss jordgubbar! Manfår inte någ av dom? muuumms.
Snart ska ja väl packa lite för min midsommar kommer spenderas på landet med dricka, familj, vänner och min allra bästa vän, så ja tycker inte de kan bli bättre! eller jo att hela familjen ska med kanske, eftersom de bara är jag och pappa, men jag tror de kommer bli skitkul ialf! Pappa har med sina vänner, och jag mina!

Men nu ska ja faktist laga mat, önska mig lycka till. för de är något ja inte är mästare på! höhö





2 jordgubbsbilder, såg hur fint min nagel sitter där;)haha ( de är lösnaglar alltså)

bebbbeee!

Looove/ G.A


At ellis place!!

Nu sitter jag hos Ellinor, ska straxt gå till donken och köpa mat tänkte vi! höhö
Ikväll ska vi nog träffa Räkan och några mer. Får se va v i hittar på, blir antagligen chilla med pipa idag med, satt nänmligen vid ån igår med dom och gjorde de! trevligt trevligt.

men nu ska vi kila, sorry för dålig uptadering och tråkiga inlägg, men de är sommarlov!! Det kommer roligare snart.
Love

you know i miss you

länge sen..
har inte hänt mycket alls, sovit bort halva dagarna, träffat någon kompis och inte gjort någonting och så om igen! hhaha nerå, men nästan!

Vakna nyss och ligger i sängen och kollar på tv, vet inte riktigt vad ja ska hitta på idag, de är ju ingen brådska, sommarlovet har ju precis börjat;) och ja säger som alla andra, VAR FAN ÄR VÄRMEN? det känns som höst.. det gillar vi ju inte!

men den kommer snart.. eller? vi får hoppas!

Snart är de midsommar, va händer då? ja tänkte åka till öland men min kära plånbok räcker inte till.. så jag får hitta på något annat skoj!  Alla ska festa men ja vet inte riktigt om de är så stor grej för mig, kan ju lika gärna följa med Pappa och alla vänner till landet? ajaa, vi får se helt enkelt va som händer;)! hihi




loove / gaab

BILDER FRÅN FREDAGEN












nykter? haha





































de bilden får avsluta för nu ska ja va social mot elli som är hemma hos mig nu!

Pusss/GJA

BILDER FRÅN SKOLAVSLUTNINGEN

Bilder från skolavslutningen kommer här,
vet inte om alla kom med, allt försvann när ja lagt in alllllaaa, men här är några, annars finns de på facebook!:)



så såg ja ut.



























Och sen så spenderade vi kvällen hemma hos mig









LÖRDAG

Jag och Marcus har precis kommit hem från priso där vi köpt oss en riktigt brakfrukost. Nybakat bröd, nypressad juice, och jordgubbar, hur underbart låter de bara inte? jag kan säga att de är underbart!!

Idag ska ja bara ta de lugnt, de kan ja verkligen behöva efter dom här 2 dagarna.. så ja ska träffa  Ellinor och vi ska mysa till de reält idag! men de skriver ja mer om sen.

Jag lägger in bilderna så fort ja käkat klart och så!


JAG ÄR TRÖÖÖTT..

jag har inte suttit still en stund idag, upp bakis som f.n börja göra iordning sig, sen kom hellsten och hämtade mig så hämtade vi upp Walle, Rolle & Gurra och åkte och kolla på Marcus utspringande, när han sprungit ut och alla hälsat och de så åkte ja till ljunkan med Robban och Fille, där vi kollade på räkan och de, och deras vänner. Sen in till stan där vi kollade när dom åkte förbi med flaken. Men där orkade vi inte stå länge, så vi drog hem till Fille en stund, sen ner till stan och fixa lite grejer för sedan bege sig hem till Marcus studenmottagning, där de bjöds på fika och allt, där blev ja kvar ett bra tag tills pappa kom och hämtade mig runt 6, kom hem bytte kläder och åkte till Elli där de va fest, där vi senare gick förbi Robban och va där. Sen bussen in till stan vid 12 och in och träffa alla vänner som tagit studenten, dock träffade jag knappt hälften ja tänkt träffa, de va så galet kallt så jag och Elli gick hem till mig och myste ner oss i sängen och kollade på tv istället.
Nu har hon precis åkt och jag ligger i sängen med mjukiskläder för att värma mig, och ska snart sussa för sova har jag inte gjort mkt av de senaste dagarna!! ujuj.

Imorn får ni en riiiktigt bildbomb från de senaste dagarna mina vänner,så kika in då;)

NATTIII!!!!

STUDENFIRANDE

gårdagen, ah va ska man säga, den va underbar! även fast de hände saker som inte va kul, så va den ändå underbar.
Min KLASS!!! dom är bäst, kommer sakna alla så grymt mycket. Förlåt.. & MASSA TACK till er, ni är guld värda.
Ni får se bilderna från skolavslutningen när ja kommer hem!!

Snart så kommer hellsten och hämtar mig, sen beger vi oss till JB där Marcus springer ut, sen ska vi hem till Marcus för studenfikande:)

Men nu måste ja fortsätta göra iordning mig, han kommer närsom!
Ha de super/G

MISS!!

Nu har ja kommit hem efter att ha varit ute på landet och gjort iordning traktorn!
treevligt kväll! kommer sakna er masssor!!



haha snyggast;)






/gaby

Skolavslutningsmiddag

Har precis kommit hem från middagen, som va riktigt mysig!
De bjöds på mat, underhållning, sång och utmärkelser. trevlaans

Snart ska jag och emmelie åka ut till linghem där p hämtar oss och så åker vi ut och ska fixa traktorn! wiiee kommer bli superkul!

Bildeer!




jag & p i vilda diskutioner.


johanna johanna &ja

johaniiiis

Jag& emmelie!


annniiicaa!

sen vart det utmärkelse, och jag vann årets skrattmås? *Hahaha

& Emmelie vann årets klädstil:D








Mitt deblom och saken ja fick, haha

Lärarnas överraskningsgrej,

en myyyycket fin bild på mig får avsluta! hahahaha

sorryy..

för dålig uppdatering,
vet inte riktigt när jag skrev sist, men igår va vi lediga, så jag och Emmelie åkte ut till våra kära klasskamrater P & Fredrik,  där vi bara tog de lungt ochhälsade på alla ps djur, det va som kålmorden!hihi

Idag va de inte mycket till skola inte, börja med städa skåpen, vilken känsla de va att bara ta alla böcker i skåpet och slänga i konteinen! hihihih Sen blev det glasstime, lärarna bjöd oss på glass, göttans!
Sen hade vi någon timmas ledigt, då jag Emmelie & P åkte runt lite. Sen va de dags för konsert som några fixar iordning, måste säga att dom va riktitg duktiga allihopa! Har filmat de så kanske lägger in några klipp;)
När konserten va slut så åkte vi till linghemskolan där de va tunering på lärarna, va inte så insatt i de men tror allt att eleverna vann? elr?  ah skit samma!
nu sitter ja här ialf, & snart kommer emmelie hit, vi ska fixa skiva tills skolavslutningen som vi ska ha på flaket( ni förstår vi i linghem åker traktor sådär som studenter gör. heh) så de ska vi fixa lite till, sen även sola tänkte vi!

imorn är de avslutningsmiddag, och sedan ska vi i klassen fixa iordning traktorn, så är inte säkert att de blir inlägg imorn, kanske ett innan jag åker, men de märker vi!:)

HJÄÄLP!!

Vet ni va som nyss hände?? nee.
jag sitter här i soffan med datorn i knät och lyssnar på musik och så vipps så står en fågel på golvet, och den börjar flaxa runt och flög hit och dit, och inte nog med de nejnej, den BAJSADE här inne med!  ne de fick va droppen, så då sprang ja in i mitt rum, ja menar tänk om den skulle attackera mig? vem vet! jag är ju ensam hemma med, så ingen hjälp här inte! Men nu är den borta och jag kan sitta i soffan i lugn och ro.

Vaknade för någon timma sen och pladaskade ner i soffan direkt, som jag alltid gör? huh

Igår så blev det en riktigt chillkväll med Jossan Elli och waller, vi kollade på film och bara myste till det!
Sen lite senare kom även Adam, Nils, Jakob och Aris förbi enstund innan dom skulle ut. Trevligttrevligt!

Idag har ja faktist inga planer, är riktitg sugen på shoppa, men får se! en promenad runt ån blir de ialf!

PUSSS

LÖRDAG

klockan är tjugo i fem och jag ligger fortfarande i sängen, har inte rört mig ur fläcken på hela dagen! hihi
upp och hoppa gaby!!

Ikväll ska ja träffa Jossan och Ellinor, inte inte riktigt bestämt oss än va vi ska göra, men det blir nog bra!;)
Snart ska ja hoppa in i duschen och börja göra iordning mig. Kan ju inte ligga härheeeeela dagen inte, njenje de går inte.

jag skriver mer senare, ni kollar väl då?
Byeeee

HEELG!

idag va en slapp dag och de gillar gaby!
Skolan började med redovisning, sen HLR( hjärrt&lungräddning) sen slutade vi 12! göttans.
när ja kom hem däckade ja direkt, och där låt ja till 3-4, så underbart skönt de är att sova ibland. hihi.
Ikväll ska jag fika med Ellinooor, sen får vi se lite vad som händer.

Måste bara säga att det återstår bara EN dag i skolan, vi är lediga på måndag sen på onsdag är det middag och sen på torsdag, ja då smäller de;) höhö så tisdag återstår bara.
det är sorligt men så sjukt jävla underbart på samma gång.


men nuuu mina vänner ska jag hjälpa min far med maten tänkte ja,
ha en galet bra fredag hörreni!
PUSSS/Gaaby

Twilight !!

Jag sitter och kollar på mtv och de är någon slags gala? och Twilight har vunnit så sjukt många priser, bästa film, bästa kyss, bästa skådespelare mm. Jag säger bara till er som inte har sett den: SEEDEN!!! Ni kommer definitivt inte ångra er!!
Jag har alltid tyckt alla va så töntiga när dom sa att dom blev kära och att han va så snygg, men jag har blivit en av dom!  sjuukt ;o




GAAAAAHH!!! im inlööööve!

I don't belong here

Hann inte skriva igår men de började ju med skola som vanligt, efter skolan hämtade marcus upp mig så åkte vi till ikano där vi mötte upp Hellsten, så där gick vi i några timmar! fick med mig ett linne hem:)
Sen hem och kolla på greys och allt, när de va slut hämtade adam och räkan upp mig så åkte vi hem till han och kollade på film.

Skolan idag va väldigt slapp, bara en vanlig lektion, och då lyssnade vi bara på redovisningar så ah slappt!
Efter skolan kom marcus hit, visa tatooon;) den vart görnice! Annars gjorde vi inte så jättemycket, bara tog de lungt.
Nu ska ja iväg och hyra film med pappsen och sen mysa till de reält:)

PUSS!!

JAG KOMMER SAKNA KLASSEN!!

ah de är sant, ja kommer sakna våran klass, även fast i alla dessa år som jag sagt :asså ja kommer verkligen inte gråta på skolavslutnignen, kommer inte sakna den här klassen!  så har Emmelie och jag sagt sååå många gånger, men nu är det så sjukt nära och jag blir nästan tårögd! Alla har kommit så mycket närmre varandra och vi har kul tillsammans, jag vill inte!! Tänk dagen efter skolavslutningen, kommer jag ens träffa någon i klassen mer då?
Dom har ja ju spenderat varje (ellernästan) dag i 4 år nu.
Kommer ihåg i 6an när man stod där och såg den nya klassen och ja och emmelie bara kollade på varandra, och tänkte, åh nej!
men så nära vi kommit varandra nu.
och alla i klassen är så sjukt olika, vi har verkligen alla sorters, (kan man säga så?) människor.. de lät konstitg men ni förstår!:)

ae, jag kommer nog fälla en eller flera? tårar på skolavslutning trots allt!

7an tror ja, hahahaha, ah herregud!

There's nothing you can do that can't be done

Ojoj, vakna precis ut ur en riktigt djupsömn ni, hade 6 missade samtal och marcus hade ringt på dörren som är 5 meter ifrån mig och jag har inte hört någonting? hih

Skolan då, det va rätt så slapp, inte många lektioner här inte, börja med träna inför skolavslutningen, sång alltså.
Sen va det bad, livräddning som ja nämnde igår och vet ni vad? ja klara det!:D hihi ja druknade inte!! Sen så va de so och sen hk då vi hade lektion i en kvart. hehe.
Vet inte riktigt vad ja ska hitta påidag, funderar på ikano, men orkar ja de? hmm !
Annars ska jag nog bara ta de lugnt här hemma med pappa och kolla på tv förstås, TT ni vet!;)

Lite bilder från gårdagen med lisis i solen


sötnos



Nu är det maaaat,
PUSS/ G.J.A

MÅNDAG

härlig daaag!
Skola som vanligt, började med bad! eller ah träna på att rädda dockan, det gick ju jättebra... de första ja gör är och drunknar med dockan, den va ju skit tung. Sen kunde ja inte sluta skratta så jag bara sjönk, men imorn ska de nog gå bättre:)  Annars va de slappa lektioner, har ju inte så mycket kvar nu så finns inte så mycket att göra! höhö

Efter skolan åkte ja till lisis, vi gick ner till ån och solade, och sen vidare till tbryggan där massa annat folk med va, och vet ni va? jag BADA i ån! helt galet, men ja jag doppade mig allt. Kallt så ini va det, men va ju tvungen, det va ju så sjukt varmt! Runt 5 gick vi tillbaka till lisa där vi laga mat, eller laga & laga, vi värmde pizza(a) heh, och köpte kladdkaka gjorde vi med. inget nyttigt här inte!!! 
När vi käkat klart gick vi bort till Räkan där vi bara chilla, gick ut och gick och kollade på tv.
Har precis kommit hem och tagit datorn och lagt mig i sängen, som ja förövrligt snart ska stänga av för att sussa. Behöver somna tidiigt idag, vart rätt sent igår.. och skola måste man ju orka med ? huh

nu börjar bra på tvn, ¨
nattiiiinattiii!
loove / g

RSS 2.0