JUST A KISS

Marcus och jag åkte till hans stuga igår och hade det bara allmänt mysigt! tände brasan och laga mat och åt massa gott.
åkte hem runt 1 idag och sen gick vi på stan en stund. Nu sitter vi och väntar på pappa som snart kommer hem med mat från halong, mööömms! Ikväll ska vi åka till Rolle och kolla på hockeyn, efter det vet ja inte riktigt vad vi ska hitta på:)

ne nu ska jag vara lite social mot Mackan
herrååååå! PUSS


HJÄÄÄLP!!!

Jag har verkligen ingen aning om vilka skor ja ska köpa, det blev inte dom jag tyckte om så mkt, utan ja bara hitta massa annat  så nu får ni hjälpa mig!



VILKA!!!?   1&3 är samma, och dom är myyyycket snyggare i verkligheten!
4 är dom jag vart kär i igår, men det känns som jag aldrig kommer använda dom?  + att dom kosta700 det känns onödigt.
och 2 är dom jag beställde för ett tag sen!

SHOES!!!

skolan va like always, våran klass har verkligen damp ibland alltså, helt sjuuuukt, vi bara skrek och skrek på varandra idag! men jag tycker om dom lite ändå;) ohhihi
Efter skolan åkte ja till ikano för att köpa foundation, min är slut, och såklart kan ja ju inte låta bli att gå in i skoaffärer och så hitta jag ett par jääättesnygga skor, som jag måste ha. var dock lite dyra men dom SKA bli mina nu, ser nästan lika dana ut som dom jag beställde som jag ska avbryta nu, men dom va helt svarta och lite ''tuffare''. Ae jag är helt överlycklig så imorgon ska ja dit med pappsen och inhandla dom förhoppningsvis  och  så klart så hälsade jag och marcus på micki som jobba, det gör jag alltid, och där hittade ja 2 ursnygga solbrillor som med ska bli mina! hih sitter med mungiporna uppe vid ögonbrynen nu, älskar att shoppa helt sjukt va de är kul! dock har jag inga pengar kvar sen, har inte fått dom än heller! men ääsch, jag kan inte låta bli! '
Fredag imorn, där här veckan har faktist gått rätt så snabbt. Helgen ska jag antagligen spendera i marcus stuga med några? eller bara han och jag! träna med sophie ska jag med göra:)





några som har undrat om jag kan visa hur jag sminkar mig steg för steg och det ska jag göra, inte idag men det kommer snart!:)

Pösss


ONSDAG

Sitter här med mackan och väntar på att grey´s anatomy ska börja, nu börjar alla bra program igen!:D wiee
Skolan va som vanligt, börja med svenska np C vilket ingen visste om, kom som en överraskning..
Efter skolan träffade jag sophie, satt och prata om allt möjligt. Hon är bra hon!! :) men sen skulle hon träna så jag pallra mig hem och senare kom marcus hit och nu sitter vi här och smaskar på mina muffinsar jag bakat! jag kommer rulla fram snart ja!! hah
Nu sitter jag och lägger bud på tradera på ett bar skor, ett par bruna från hm, jag bara älskar dom!! dom ska bli mina:D

Imorn är det skola och sen träning med sophie, jag längtar faktist till träningen ätit så himla mycket onyttit den här veckan och gjort de sen ja sluta träna så har lagt på mig massa som ja vill bli av med nu:) så nu jäklar ska ja ta tag i tränandet:)

men nu börjar grey´s så nu måste ja sluta, lång tid de tog för mig att skriva de här inlägget? haha seegis ;P
hade bra!! puusss

FETTISDAGEN

som ingen har glömt antar ja? 
oo jaa! jag har fettat, först gjorde vi semlor i hemkunskapen och sen efter skolan så bjöd mamma hem alla till henne där vi käka enu en semla, ojoj nu johanna måste vi börja träna mer så sluta plugga! hahah
annars har de väl inte hänt så jättemycket idag, var och kollade på u-a-lagets träning där jag ska antagligen börja, har spelat där några gånger och laget är ju ingenting mot de förra, vill ha det!!!! men går ju inte:(
ne nu måste ja sluta skriva och fortsätta med inlämningen i hkk!
hade bra!

MÅNDAG

Kom precis hem från en promenad vid ån med ellinor, trevligt!
Annars har väl dagen sett ut som alla andra måndagar, Marcus kom hit nyss så ska väl gå och lägga oss nu.
nu är det bara 19 timmar kvar om det är någon som är sugen på mina skor, vilket jag hoppas, dom är ju bara för fina! jag älskar dom.
http://www.tradera.com/skor-fran-hm-svarta-pumps-med-peeptoe-plata-lackskor-auktion_85316531

hade verkligen ingenting att skriva om så fick bli ett riktigt tråkigt inlägg idag!
 
hade bra ! puss

IIH!

Fick nyss ett mail om att man kan få gratis skor, samma som gratisbio, men det här gäller skor, och vad är inte bättre än skor!!?? speciellt nu när våren kommer och sommaren, då kan man inte ha för många skor!

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2251   klicka på länken om du med vill bli medlem!!:D

SAKNAR

helt sjukt vad jag saknar fotbollen, kolla igenom massa bilder nyss och man blir ju nästan gråtfärdig!
det är verkligen lycka!






















nån mer än jag som är på att starta upp laget igen? 


SÖNDAG

har varit en riktigt slapp avslutning på lovet som dessutom har gått alldeles för snabbt! buhuu
har inte gjort någonting idag, jag och marcus har legat i soffan och kollat på TV och helt enkelt bara tagit de lugnt, och laga mat orkar man inte göra i familjen ambelin , nejnej, så det blev att åka till max och köpa mat! ujuj, snart rullar vi fram.
nu hade ja väl tänkt att plugga lite musik? har prov imorgon och jag fattar ingenting, tycker allt är lika dant..
så resten utav timmen som är kvar innan bridget jones dagbok börjar ska ja väl kika på musiken.

ne nu måste ja plugga, hade bra!

LÖRDAG

Kom hem från feelgood för någon timma sen, har tränat med johanna och anna! och nu har jag precis gjort mig några pannkakor, så sitter och smaskar i mig dom nu, har precis lärt mig hur man gör pannkakor så lagar det jämt! känner mig duktig! hahah, snart tänkte jag börja göra iordning mig och sen åka till marcus där vi ska kolla på hockeyn och sen ska vi ut och äta! mys.
lördag idag, näst sista dagen på lovet. känner hur paniken börjar bubbla inom mig, komma tillbaka till skolan, provprovprov!!!!  usch veckorna framöver ser inte roliga ut. fyy jag vill inte!

titt så duti! höhh

I'm still alive but I'm barely breathing

SÄLJER

Säljer mina svarta lackpumps, aldrig använda st 36, på tradera!

http://www.tradera.com/Klackskor-auktion_85316531
Måste säga att jag sörjer lite av att ja ska sälja dom! jag fullkomligt älskar dom, men är försmå!!!!
så tänkte se om det går att sälja istället för att dom ska ligga i garderoben och damma och inte bli använda.



FREDAG

Ligger i soffan med mackan och nördar dator.
han ska snart iväg på match som ja tänkte kolla på kanske.
Annars vet ja inte vad ja ska göra ikväll, har inget planerat.

gick in på tradera och kolla lite, och hitta ett till par skor från hm jag kollat på! och i min storlek, dom är ju helt slutsålda på hemsidan och i butik, och den här tjejen hade beställt fel storlek, iih jag är lycklig, om jag nu får dom förstås.
skor är nog de bästa som finns!!!:D
 



Älskling och rocky myser i soffan

tråk inlägg!

ciaoo

NAMNSDAG

idag är det faktist så att jag har namnsdag! så grattis till mig hih:)
Vaknade av att min pojkvän väckte mig och sa att frukosten va färdig, han hade bakat scones och dukat fram allt! ååh, göölll på han! Sen tog vi det bara lugnt tills tim kom och dom skulle in till stan och jag skulle träna, ofss vilket träningspass det blev, jag tänkte att nu jävlar ska ja träna, så körde stenhårt!! sen kommer det en tjej och frågar om vi ska va med på ett pass mage rygg rumpa typ, och johanna säger jaa!;o  men det gick faktist rätt så bra, förutom att man skulle ligga på sånna dära bollar och ha sig! det dunsade till i golvet rätt så många gånger, anna och jag va inte så bra på det! assvårt ju.. haha   Sen duscha vi och basta, sköööööönt!   När vi va klara så gick vi och käka, satt kvar några timmar och bara prata om allt mellan himmel och jord. Efter ett tag gick vi hem till mig och spela spel och grejer! älskling kom sen och höll oss sällskap! trevlans. 
nu har dom åkt och nu sitter jag och min pöjk och kollar på tv, och som ni ser i inlägget innan så har ja precis beställt mina underbara skor jag kollat på ett tag nu! hih


gullisarrååå!


anna bygger!  

jag & älski



busigt

SKOR


Beställt dessa underbaringar! så snart är din mina!!!!!   wiee

KOMIGEN!

Om ni vill ha biobiljetter eller presentkort på t.ex. H&M,  Åhléns, solo, siba, guldfynd, Stadium, Vero moda, din sko, JC, KICKS. Då ska ni bli medlem på den här sidan: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=125996

Det finns flera som jag känner som fått ihop 1500:- på H&M, 700:- på H&M och massa biobiljetter.

1.
Du måste först registrera dig, det innebär att du måste fylla i dina uppgifter i fälten. Det är väldigt viktigt att du skriver rätt uppgifter så du får dina presentkort hemskickade rätt. Kolla att det står gaabyy som värvare innan ni registrerar er, för då får ni 75 som startpoäng. Annars får ni bara 50.
2. Du samlar poäng genom att trycka på kategorin: "Poäng". Då kommer du in på alla kategorier och måste därför trycka fram dig till "Click" i "visa" rutan. De andra alternativen i "visa" rutan, kan göra så du måste betala, så du bör alltså inte trycka in dig på de om du inte vill betala för att få högre poäng.
3. Det kommer då upp massor med olika reklamer och det är bara att trycka upp de, så får du poäng. Dock får man kanske bara 1 poäng för varje reklam, men det är alltid något. När du tryckt upp alla som finns att klicka upp så kommer alla länkar du klickat på att försvinna. Men de kommer komma tillbaka igen efter ett par dagar, då är det bara att börja om. Du kommer ligga på något med 95 poäng efter det.


OBS! när du registrerar dig så ska du skriva in ditt telefonnumer senare för att de ska veta att du inte skapar fler konton. Så det är viktigt att du skriver rätt, för du kommer få en sms"kod" till din mobil som kommer göra dig medlem på sidan. Glöm ej att kolla att det står gaabyy som värvare när du registrerar dig, vi båda tjänar på det!

onsdag

igår va jag johanna och anna hurtiga och gick upp skapligt och gick ner till World Class och testtränade där, vi ska nämligen börja gymma men vet inte riktigt vart, men jag tycker Wc va riktigt bra, fräsht va det!
Träna i 2 timmar ungefär, sen gick vi in till stan och käka, trevliigt!
Efter ha käkat och suttit och snackat ett tag så mötte vi upp marcus och robban, gick på stan med dom en stund tills johanna och anna skulle ta tåget hem, då jag följde dom. Sen kom marcus och robban igen så gick vi hem till robban coh kolla på film. Efter filmen gick vi till priso och köpte mat och sen åkte jag och marcus till hellsten där vi kolla på tv och spela tvspel, måste säga att grabbarna sjunger väldigt fint;) hahh inte skrattat så mkt på länge! och jag filmade det, kanske kommer upp på bloggen;) vemvet!  
Sen åkte jag och marcus hem till han och sov.

Idag har jag inte gjort så mkt, emma kommer hit snart:) får se vad vi hittar på!



sicka söta vänner jag har!  puss på er

FILMTIPS

Det va en som ville att jag skulle tipsa om filmer, och nu gör jag verkligen ingenting så tänkte passa på att skriva om några jag tycker är bra!  jag är dock ingen filmsnubbe men här kommer några.

Taken, absolut! den är rikigt bra, verkligen sevärd, den har dock inte kommit ut än men går att ladda hem.
 

Schinglers list- en film om andra världskriget, också riktigt bra eftersom jag tycker andra världskriget är väldigt intresant,men kanske inte alla gör. men den filmen är ialf sevärd!


Sex and The city filmen, vilket nog de flesta har sett, men vilket är riktigt bra!


The dark knight- har nog de flesta med sett, men den tycker jag är bra!


nu står de helt still i mitt huvud, kommer inte på nån film, men här va några som jag kom på, kanske lägger in fler om jag kommer på några riktigt bra! 

PUSS!

hos älskling

sitter hos älskling nu, ska snart åka in till stan.
har inte gjort alls mkt idag, vi har käkat frukost och bara tagit det lugnt.
ikväll får jag se vad som händer! ha en bra dag:)

bjuder på några riktigt fina bilder;)


Jag ser ut som stitch i lily & stitch, stavning? men ni fattar!:)





vi hade inget annat för oss!  HAHAH
jag älskar dig !

alla hjärtans dag

alla hjärtans dag igår som jag spenderade med min pojkvän,  vi lagade mat kolla på melodifestivalen, film och åt massa med gott och hade massa mys! 
jag älskar dig marcus!

får se vad jag hittar på idag, inga planer än så länge! 




lov!

nu är det loov, iih galet skönt!
varit en rätt så slapp dag, slutade runt 1, för jag hade gjort allt i tekniken så jag och emmelie åkte hem till mig en stund innan honskulle iväg och träffa en kompis och jag till ikano. sen hämtade marcus upp mig så åkte vi & lena till ikano en stund, hitta dock inget!:P sen träffade jag elli, gick och fika! den människan är så grymt bra, alla bör ha en som henne!

Men nu måste jag kila för nu kommer marcus närsom så ska vi bege oss hem till han och kolla på film och mysa!
tråkigt inlägg, i know!:)
byee♥

gratisbio!

Om ni vill ha biobiljetter eller presentkort på t.ex. H&M,  Åhléns, solo, siba, guldfynd, Stadium, Vero moda, din sko, JC, KICKS. Då ska ni bli medlem på den här sidan: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=125996

Det finns flera som jag känner som fått ihop 1500:- på H&M, 700:- på H&M och massa biobiljetter.

1.
Du måste först registrera dig, det innebär att du måste fylla i dina uppgifter i fälten. Det är väldigt viktigt att du skriver rätt uppgifter så du får dina presentkort hemskickade rätt. Kolla att det står Gaabyysom värvare innan ni registrerar er, för då får ni 75 som startpoäng. Annars får ni bara 50.
2. Du samlar poäng genom att trycka på kategorin: "Poäng". Då kommer du in på alla kategorier och måste därför trycka fram dig till "Click" i "visa" rutan. De andra alternativen i "visa" rutan, kan göra så du måste betala, så du bör alltså inte trycka in dig på de om du inte vill betala för att få högre poäng.
3. Det kommer då upp massor med olika reklamer och det är bara att trycka upp de, så får du poäng. Dock får man kanske bara 1 poäng för varje reklam, men det är alltid något. När du tryckt upp alla som finns att klicka upp så kommer alla länkar du klickat på att försvinna. Men de kommer komma tillbaka igen efter ett par dagar, då är det bara att börja om. Du kommer ligga på något med 95 poäng efter det.


OBS! när du registrerar dig så ska du skriva in ditt telefonnumer senare för att de ska veta att du inte skapar fler konton. Så det är viktigt att du skriver rätt, för du kommer få en sms"kod" till din mobil som kommer göra dig medlem på sidan. Glöm ej att kolla att det står gaabyy som värvare när du registrerar dig, vi båda tjänar på det!

Now you're gone, there's like an echo in my head

ujuj vilken dag, har faktist varit nästan rolig! ah gaby tycker en skoldag nästan har varit rolig, helt sjukt.
men på idrotten va ingen sådär jobbig som dom brukar vara, utan alla kämpa, ( det har aldrig hänt i våran klass)
och engelska och so typ samma, men hemkunskapen slår ALLT! vi misslyckades totalt med allt vi gjorde. VI skulle göra milkshake och kärleksmums som faktist va mitt förslag! älskart.
för de första vart milkshaken för tjock så den gick inte att dricka, glasyren man ska ha på kärleksmumsen vart helt fel, för ljus och allt, och sen va inte ungen på så vi fick vänta, sen när kakan väl är klar så TAPPAR vi den! så fick inte mina kärleksmums, buhuuu!
så vi gjorde chokladmuffins lite snabbt, och tog glasyr och allt på de istället och det vart riktigt gott faktist!
och från att alla va lite småtjuriga över det så kunde vi inte sluta skratta över våran insatts idag, hur vi totalt misslyckades med allt! inte skrattat så mycket på länge, galet kul! Efter skolan slocknade jag nästan direkt, och nu har ja precis vaknat. vet inte vad det är med mig men jag är trött jämt!   ajaa, marcus kommer hit snart, blir att bara ta de lugnt med han i think!:)


våra supergoda muffins!

o kolla vad jag hittade när jag kollade igenom bilderna på min mobil, det här skrev emmelie till mig i 6-7!
då vi satt ihop, saknar det!♥


piercing


hallooj, måndag igendå! suck!!!
dagen gick hyfsat snabbt, har gjort mitt gymnasieval nu, det blev handel  på ljunkan som första val och turism entrepenör(handel) på info andra och sam ekonomi ljunkan tredje, känns skönt att ha det gjort och hoppas på att det blir bra:) någon mer som ska gå nått av det?
efter skolan så har det inte hänt så mkt, eller jo pappa ringde från ingenstans och sa; nu kan vi åka och pierca naveln! jag har pratat om att ja vill göra det, men inte varit helt säker, men jag gjorde det och jag tycker det är fint till sommaren när man är brun och den blänker så fint så!;)   fy va nervös jag va, kom ju från ingenstans! men nu är det gjort och nu sitter jag här hemma och väntar på att bella ska baka klart, hon gör nämligen rulltårta! och ni anar inte hur god hennes är!!! iih  så det ska jag feta mig med resten av kvällen, marcus kommer sen också!


pictures

lite bilder från igår! glömde kameran så ni får nöja er med mobilbilder!;)


sandra och jag under föreställningen.


marcus ställborn och fyhr

Tim & ljung


kvällen spenderas med älskling, vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske tar en fika eller något!:)

Born to run

inte skrivit så mycket den här veckan men har inte hänt något speciellt:)
men igår så va de skola som vanligt sen så bjöd sandra med mig och se disney on ice, riktigt kul att träffa henne,  va så himla länge sen! dock va det typ hon jag och alla barn men det va jättekul ändå! hih
när det va slut så gick vi till nya bowlinghallen där älskling, hellsten,tim,ljung ställborn och fyhr va så bowlade vi! mycket trevlans! när vi bowlat klart så åkte jag och älskling hem till han coh kolla på film!

Nu har jag precis kommit hem, och nu ska pappa och jag till ikano och så ska vi hämta min bikini som jag beställt, ni vet den som ja visade för någon vecka sen! japp nu är den min, hih! 
ne nu tjatar papi på mig att vi ska åka, hinner inte lägga in bilderna från igår men det gör jag när jag  kommer hem sen!


hitta en bild på mig och sandra från 06 kanske? haha ♥


dålig dag!

dåligdåligdålig dag!  jag har tänkt på allt för mycket och det är inte bra för mig, slutar jämt på ett sett! hatart!!!!!!!!

lika tråkig dag som vanligt, skola och ingenting. fyy va ja är tråkig nuför tiden! gör ingenting...
men ska väl snart iväg och köpa lite godis tills imorn, np då! är faktist lite nervös, fatta inget idag när annica gick igenom allt!
ne nu ska ja sluta va så himla negativ!

åååh elli och tim undra om ja ville med till magaluf i sommar! och jag villvillvilllllll!!!!!!!!! men de är ju pengar, har inga! så måste börja jobba! men ingen aning om vart eller nått, vill ju ha något kul jobb, något förslag?  för jag ska följa med!!;)

johansdotter'

vakna idag och trodde att jag hade försovit mig, fick panik eftersom vi hade np på morgonen, men kolla en hel timma fel, haha så gick och la mig igen. Sen till skolan som vanligt, men satt helt själv på tåget, för fia och emmelie tog ett tidigare så de inte skulle komma försent om tåget var försenat. men de orkade inte jag göra och kom till skolan i tid ialf!;) hah   Np gick väl helt ok, hoppas på ett g ialf, sen åkte ja in till stan med fia oc emmelie och käka, älskling följde även med, vi missade både idrotten och so:n eller vi behövde inte gå på so:n så vi hade 3 timmar som vi utnyttjade genom att käka på stan och hos emmelie, sen tillbaks till skolan och ha hemkunskap och sen hem igen! hah.
Efter skolan gjorde ja väl inte mkt alls, marcus kom hit och vi har bara tagit de lugnt, jag har bakat!!! vilket jag aldrig gjort själv,eller gjort men aldrig lyckats! och nu vart de helt perfekta! mumaaa, så sitter och äter muffins och tjockar mig till hide and seek som går på tv:n, och marcus käkar godis som han köpte medans jag bakat! nejnej vi är inte feta alls;o hahahah


älskling tror han är cooool! hahh





ciaaoooooooo ♥

måndag

fick skjuts av älskling till skolan idag, så va inte tvungen att gå upp lika tidigt, galet skönt!!
sen rullade dagen på som vanligt. efter skolan gjorde jag ingenting, somna i några timmar sen kom marcus hit. nu gör vi inte speciellt mkt, kollar på tv och marcus kollar bilar!  den här veckan kommer inte bli  kul alls, np prov imorn och på tors, och matte prov på fredag! usch.. ser inte lovande ut!;) menmen
nu ska jag väl vara lite social mot min far och pojkvän.
ha de bra!
xoxo gaby;)

städastädastäda

det blev inte alls någon tv eller slappa för mig idag, istället fick jag för mig att städa mitt rum! och inte sådär som ja brukar göra, slänga alla kläder i byrån så det ''ser'' fint ut! Men igentligen så är det såå skitit! så idag tog jag verkligen tag i städandet, jag damsög, damma torka golvet och gjorde de till och med under min säng!!;o herregud, ni vill inte veta hur det såg ut under min säng, hade verkligen allt möjligt där under, men nu är det så rent så! känner mig faktist riktigt nöjd så belönade mig själv med lite chockladpudding, åh va gott det är första tuggorna men sen när man har ätit upp allt så mår man bara illa, vilket jag gör nu! 
men nu resten av kvällen ska jag ta det lugnt och bara slappa, ska bli riktigt skönt:) träffa älskling ska jag med göra!!



7 månader

skrev aldrig ett inlägg igår, så skriver lite om gårdagen idag istället!
Jag gick och fika med hellsten tim och marcus, blev coffehouse like always, trevligt. Stannade inte så jättelänge utan jag och marcus åkte hem till han istället och kolla på film med lena. kollade på Taken som jag redan sett men den är så sjukt bra och de va ett tag sen jag såg den så ville gärna se den igen! den rekomenderar jag verkligen, galet bra!!
när filmen va slut rotade marcus fram nån film från när han va liten, haha  så satt och kolla på den en stund;) sen blev de sent och vi gick och la oss. o idag hade marcus match igen, men jag låg kvar den här gången med eftersom hans samlingar är så tidigt och jag är ingen morgonmänniska! höh, sen kom pappa och hämta mig och nu är jag hemma.
Är trött som vanligt så tar de lugnt idag med, en väldigt slapp helg men det behövdes verkligen !!

o idag är det nämligen så att jag och marcus har varit tillsammans i 7 månader! 

jag älskar dig!♥

RSS 2.0