With or without you

aahhhh, nu är den jobbigastelängstaoch tråkigaste skoldagen över, inte riktigt så kanske, men nästan! längs är den ialf, 4 !!!! de är inte ok. Börja med arbetsmiljö & säkerthet tror ja de heter( inte koll på allaämnen än, konstiga ju) sen lunch, eftersom min grupp hade sovmorgon till 9.45, sen matte, svenska och datakunskap.
Efter skolan åkte ja och fridis till stan där ja letade efter ett vitt linne för 19049053e gången, hittar aldrig nått ja vill ha, vill ha monki´s men dom är slutblabla. Så tillslut orkade varken ja eller frida leta mer så fick bli ett från hm. När jag och frida skiljdes åt kom Marcus och hämtade mig så for vi till ikano, där vi gick på ikea med han och hans mamma, sen blev de fika och kika lite på ikano, jag letar desperat efter en bh, hms är försmå då visar ja bröstvårtorna, och de tror jag ni eller jag vill att ja ska göra, meeen så finns de en perfekt på cubus som jag redan har i turkos och rosa, men ja vill ha den i svart eller vit, tror ni den finns i min storlek? NEJ! blir så arg.Så imorn ska jag till stan och då ska ja tamigfan hitta en bh, sådeså:L hih

Nu har ja precis käkat grötgrötgröt, åh va höstigt de blev, de va lite mörkt ute och så gröt, de är höst för mig! men så ska de bli sommarvärme imorn;o va är de för skit, nu kan de lika gärna bli höst nu när man köpt höstkläder man vill använda och lagt undan sommarkläderna.. illa! 

Snart kommer mackan hit och har hyrt film, ovanligt? nej, de gör han jäämt. sötis! huh
oj vilket tråkig inlägg, texttexttext! men vet ni va? ni får gärna skriva va ni vill att ja skriver om eller om ni vill ha frågestund eller dagens eller nått, om ni skulle tycka de va kul? bestäm!!!:) 

saknar min lisis!

Bye


Söndag

hoopp söndag igen då, veckorna går så sjukt snabbt, speciellt helgen..!

Vakna brevid älskling som tjatar om att käka frukost....
Tog de lungt hos han tills hans träning, då skjutsa han hem mig så gjort jag iordning mig och träffa Frida, vi gick på stan en stund, träffa även Ida där som joinade oss. Vi satte oss på steves och käka& prata lite, sen skulle Ida hem så vi följde henne till stationen och sen gick jag och Frida hem till mig. Nu har hon precis åkt och jag ligger i sängen och kollar på greek och väntar på att Marcus ska komma, ikväll blir de chill med film och gott som vanligt!



Några saker som har inhandlats i veckan!

Va har hänt med kommentarerna? komigen!! mycket roligare då;) hoho

LÖRDAG 29

igår åkte jag och papi till ikano och hem kom jag med en shorta, strumor, värmeskyddande för håret, trosor och lite skolgrejer! kan visa dom senare.
Sen kom frida hem till mig innan vi gick ner till stångebro där vi träffade resten av klassen och ''förfesta'' lite, frida och jag hade dock svårt att hitta dom så vi yrade runt utan någons nr i en halvtimma, men tillslut hittade vi dom;p
satt där i enhalvtimma kanske, sen gick vi till ljunkan där nollningen höll hus, blev ölbrännboll, gräddslickning, irlänskjulafton mm. Sen gick vi in till stan och va där i någon timma innan jag träffade marcus oh gick hem och tog mig att varmt bad, underbart!

Idag har jag inte gjort så mycket inte, har städat mitt rum creed till mig! :L senhar la legat i sängen och pillat lite på min rosa dator ja fick i födelsedagspresent, melike! nu har ja precis gjort iordning mig lite, papi fyllde ju igår så vi ska ut och käka idag, så just precis nu ligger jag i min säng och väntar på att dom ska bli klara, segaa!!   men jag har underhållt mig själv...


en uttråkad gaby

 


FREDAG

åh så skönt med freedag, inte för att ja varit så mycket i skolan men ändå så skönt!

Nu ska ja snart till ikano, sen kommer Frida & mia( tror ja), till mig sen drar vi till stångebro där vi ska träffa våran klass och va lite med dom innan vi beger oss till ljunkan där de blir nollning, hoppas på en roligare kväll än förra! :)
Ajaa nu ska ja ut med hundarna för att vara snäll mot papi som fyller år idag, så grattis till han!:D




looove
/gaby

pictures


några bilder från lisas födelsedagsfest;)


födelsedagsbarnet!!









sexy bitch

hemma även idag, så gör ingenting.. men är på bättringsvägen så imorn blir de skola!!
inte mkt mer att säga.
förutom att den här låten är galet bra, lyssna&njut

25 augusti

ett bra tag sen nu, men ny skola nya klasskompisar allt är nytt och har inte så mkt tid med datorn:P
första veckan i skolan va mest lekar och papper, förutom fredagen då vi hade vanliga lektioner. Efter skolan åkte jag madde ida och frida hem till henne och käka och fixade lite inför nollningen, när vi va klara åkte vi hem till mig och lämnade våra saker och sen åkte vi till ljunkan där vi blev nollade, kan inte säga att ja skrattade nån gång på nollningen? riktigt besviken faktist.. menmen vädret kanske hade lite med det att göra? frusna som bara den gick vi hem till mig (idafridamadde&jag) och alla fick duscha och sätta på sig andra kläder innan dom skulle med bussar ochtåg hem.
I lördags  gick jag och elli på stan och köpte present till lisa som vi skulle till på kvällen, hon hade födelsedagsfest, kul kväll!!:)
På söndagen gjorde ja inte mycket alls, började känna mig lite sämre igen, så låg hemma hela dagen tils marcus kom och höll mig sällskap. Nu är jag sjuk så jag har varit hemma igår och är hemma idag med.. dom tror jag har svininfluensan..........:O!!! inteok.
så nu ligger jag här i nerbäddad i soffan och alla tar hand om mig:) hihi.

Bilder från lisas födelsedagsfest kommer,  eller kanni kollapå facebook, där de flesta har lagt in dom:)

första skoldagen!

första skoldagen började med att ja mötte upp frida madde och 2 andra tjejerpå resecentrum, sedag begav vi oss till skolan där de va upprop och sen fick vi gå till klassrummen och få lite papper och sen sluta. Efter ''skolan'' så gick vi till mcd och käkade lite och sedan gick vi på stan, lärde känna varandra lite mer, trevligt!;D
Sen åkte jag frida och Madde hem till frida och kollade på film ochbara tog de lugnt.
Nu har ja precis kommit hem och ligger i soffan helt slut.. Snart kommer marcus hit, blir nog chilla hela kvällen.


Lite bilder från kräftskivan på mitt land










'



14 augusti

jag har fullt upp, har inte tid att skriva!! sorry.  Ikväll blir de kräftskiva på mitt land med trevligt folk och nu måste ja göra iordning mig för snart ska vi åka!! men här är några bilder från senaste!
grill hos suff






fest/chill hos lisa, massa olika dagar..





jag linda och suff hämtade våra karlarn på flygplatsen




landet med suff petter oc marcus





10 augusti

himlans dålig uppdatering, men i lördags va ja på landet med suff petter och marcus, va ute på sjön och så grillade vi och massa annat mys. Igår fikade ja med ellinoooor och blev firad eftersom idag är min födelsedag!
men ingen i min familj är hemma så vi firade den igår, jag lyckas på något sett alltid få en dåligfödelsedag, lyckades med de även iår, men ikväll blir de nog bättre:) då ska ja marcus linda gurra petter och sophie ut till suffes land där de blir kräftskiva m.m  myys:)

När ja fått alla bilder av alla så kommer de bli en riktig bildbomb här!

/Gabyy

7 augusti

i onsdags så blev de grill hos suff, kvällen började med mig mia, lai,elggren,jenny, och sophie, men under kvällen droppade cunning roos, & co in, och lite senare även bello peder och dom! Riktigt trevlig kväll, maaassssaaa prat om allting med tjejerna, underbart.

Sen när alla drog och vi blev trötta så satte vi på en film och la oss. Vakna rätt tidigt av att sophie skulle iväg så jag och lai åkte med mamma och bella till skänninge i hettan, galet!!
När ja kom hem duschade ja för sedan bege mig til bussen mot lisa där de va chillfest, jag och lisa satt och drack lite innan resten av folket droppade in dvs, elli jossan emil oskar fredrik fille och robban. Riktigt kul kväll, dock va de nästan bara ja och lisa som drack så vet inte va de andra tyckte, men ja och lisa, vi hade kul;) haha,

Vi vaknade vid 6 och fick för oss att gå till pizzerian för att kolla när den öppnade, så där gick hon i tshirt, och jag i täcke..
hahah, vi hade mycket att prata om idag ialf;) galna saker hade vi gjort...
annars har vi har inte gjort mkt alls, vi har legat på hennes framsida och solat lite och bara chillat.
Nu ska ja hoppa in i duschen, ska träffa sophie och linda för en fika sen innan marcus co kommer hem:D! hih

Bilder från kvällarna kommer lite senare, så håll utkik;)
byee

6 augusti

igår åkte ja elli coh jossan till lisa där vi satt ute coh chillade hela kvällen med chips/dipp mm. urmys!
Sen när dom åkte så gick jag och lisa en promenad med leo, vi tog oss ett nattbad i ån, haha! sen gick ja och lisahem och kollade på baksmällan, lika bra som första gången!!

idag har ja och lisa legat och solat hela dagen, eller satt i skuggan, sjukt varmt, de gillas.
nu har ja precis gjort iordning mig lite gör grillning hos sophie med lite folk, kommer bli nice.
Nu har ja lite bråttom så måste sluta skriva , men ha en toppendag allesammans!

byyee

4 augusti

Idag träffade ja saknade johanna som har varit i cypern, vi gick på stan och fikade, mys!!
Sen åkte ja till ikano med pappa en stund, sen hem och bara tog de lugnt.
Nu har ja precis kommit hem från en promenad och massa prat & skratt med sophie, planerat hit och dit!;) höh
nu ska gaby kolla på csi och sooova, nattiiii :)



miss you m♥

Love/gaby

3 augusti

Idag började jag dagen med en riktigt powewalk runt ån, skönt!!
När ja kom hem så duschade ja och gjorde iordning mig, så kom elli till mig. Vi gick ner till stan och satte oss på steves där vi blev kvar hela kvällen as usual, fick besök av lite männskor, olli jonte och deras vän satt med oss ett tag,sen gick dom och lite senare kom Josefine och Lisa med, sen gick dom till bussen och jag och Elli hem till mig.
Nu ligger ja i sängen och ska straxt stänga av datorn för gudars va trött ja är, heh.

Så nattinattiii


Elli och Lisa

Josefine och Jag, ( hemsk bild på mig, hah):)

1 augusti

Lite fakta, inget för mig!;)

Namn - Gabriella Johansdotter Ambelin
Födelsedag - 10 augusti, inte långt kvar;)
Ögonfärg - blåå
Hårfärg - blond
Längd - öhm, 164 typ
Högerhänt/vänsterhänt -  högerhänt
Stjärntecken - lejon
Skostorlek - 36/37
Är dina föräldrar skilda - jao
Favorit: Sport - att spela/köra, fotboll & cross, att kolla hockey!
Helgdag - fredag
Årstid - sommar

Har du någonsin:
Varit kär - jaa
Blivit dissad - njae, vet faktist inte, har ja säkert
Föreställt dej ditt ragg naken? - höhö;)
Skolkat - mm
Sovit utomhus - jaa
Sett en död människa - mm..
Använt droger - nej
Retats - hihi (a) mm

This or that:
Cider/Öl - cider
Pepsi/cola - cola
Kärlek/sex - kärlek, mixat är väl bäst
Jordgubbar/blåbär - jordgubbar
Kött/veg - Kött
Tv/film -  hmm beror på, men film kanske?:)
Gitarr/trummor - Bådaa:)
Adidas/nike - adidas
Kinesiskt/mexikanskt - vet faktist inte:o
Mtv/vh1 - båda:)

Senaste du:
Skrattade - hmm, igår? varit ensam i min soffa idag..
Grät - vet inte..
Filmen du såg - ja va fan hette den, rolig va den ialf:D
Drog ett skämt - idag? igår? igår!
Sjöng en sång - idag u2 hela dagen:D

Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol -  ja
Tagit droger - .nej
Kysst någon -japp
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - jao
Sovit bredvid någon av samma kön - japp
Haft sex med någon -  jaa
Badat utomhus -  ja de har jag  nog?
Bakat - nej:(
Viljat dö - nejnej.

ONE

jag säger bara FYFAN!, gårdagen va helt underbar, finns inte mycket mer att säga än att u2 är så jävla grymma.
Jag sitter fortfarande med ett leende på läpparna och de går inte att få ner, de va så grymt, dom är så galet bra!!!!
aaaahh, finner inga ord.  JAG VILL DIT IGEN, idag...  ja måstemåstemåste bara få se igen.



LYCKA!!

monstersceenen





Resten av bilderna hittar ni på min facebook: Gabriella Johansdotter Ambelin
Byeee

RSS 2.0