14 juli

helgen i västervik va jättetrevlig.
Vi kom till lisas pappa runt 6-7 kanske? vi käkade, sen tog jag jossan coh lisa de lugnt hela kvällen med film och vattenpipa.
på Fredagen så gjorde vi inte speciellt mycket på dagen, började göra iordning oss vid 5, och runt 6 kom Max pongo och jeppe dit så då började förfestandet. Runt 8-9 gick vi innåt mot stan, där vi tog bussen till campingen, och senare på kvällenåkte vi in till stan igen.
Lördagen såg ungefär lika dan ut, vakna runt 2, chilla i sängen , gjorde iordning oss, drack, gick till stan, åkte till campingen, tillbaka till stan och gick hem! haha, och söndagen va alla rätt så slitna så vi tog de lugnt hela dagen, låg i solen och prata om allt, sen kom pappa o h hämtade oss!

Igår så träffade jag ellinor, vi satte oss på steves och fika. Där stannade vi i några timmar innan vi gick till mamma och hälsa på kattungarna, en va jättesjuk och va nära på att dö, men idag mår den bättre puh!!
Vi va där i en timma kanske innan vi tog bussen till hjulsbro där vi gick hem till räkan där lisa lina honken och räakan befann sig, sen kom även adam och johan.

Idag har jag inget bestämt, tar dagen lite som de kommer! höh,

Bilder frånhelgen kommer nog lite senare, annars har ni alla på facebook!! (y)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0